Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Fast And Furious 7 2015: trailer, lansare, detalii !

Filmul „Fast And Furious 7″ cu siguranta este unul din cele mai asteptate filme in 2015, motivul acesta este dat de moartea actorului Paul Walker si putem spune ca din acel moment toti sunt curiosi ce se va intampla in urmatoarea parte, unii spun ca i se va inscena moartea, altii spun ca identitatea lui o sa fie pe calculator, dar in mod cert o sa avem actiune, suspans dar si drama. Nu stiu de ce, dar am un presentiment ca o sa se planga la acest film, regizorul Justin Lin este destul de destept incat sa atraga publicul si sa faca din acest film istorie.

Pe langa actorii deja cunoscuti, Vin Diesel, Dwayne Johnson si Paul Wlaker, in partea 7-a a filmului o sa-l regasim si pe Jason Statham (actorul care s-a remarcat in filmul Transporter si Crank, dar si in alte filme de actiune), asadar nu avem decat sa spunem ca o sa fie ceva senzational sa vedem aproximativ pe toti cei care au facut numai filme de actiune in ultima vreme.

Pentru inceput aratam trailer-ul partii a 7-a…insa ulterior vom continua cu un nou viral care a aparut pe internet.

[sociallocker id=”2934″]https://www.youtube.com/watch?v=wocqvmVBsWc[/sociallocker]

Filmuletul de mai sus este aparut oficial pana in acest moment, insa in continuare vom prezenta o filmare care a aparut pe net, cei drept la o calitate destul de slaba insa pare sa fie ceva din partea a 7-a, cel putin numele acesta il regasim in titlul filmului.

Premierea in Romania pentru partea a 7-a a filmului Fast and Furious o sa fie pe data de 10 aprilie 2015, pana atunci nu avem de cat sa asteptam si sa vedem ce se va intampla, oare Paul Walker o sa fie facut pe calculator sau o sa vedem o drama precum in realitate.

[sociallocker id=”2934”]https://www.youtube.com/watch?v=-eSs5zdSPFk[/sociallocker]

Urmarim si cinemagia.ro, acestia ne spun ca „Fast & Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O’Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.” un sinopsis facut de ceva timp.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J