Fier de calcat Bosch Sensixx’x Antishine TDI903231A: pret si review !

Nu sunt un priceput in fiare de calcat insa pot spune ca nevoie de unul, un fier de calcat de firma, care sa ajute sotia la calcarea hainelor. Ei bine am pus ochiul pe un produs de la Bosch, mai exact modelul Sensixx’x Antishine TDI903231A, un fier de calcat care m-a facut sa il vreau inca de la prima vedere.

Am ales Bosch, calitate nemteasca + diferite functii care ajuta la calcarea hainelor, functii pe care le vom discuta in continuarea articolului.

Ca si precizare, vreau sa evidentiez ca vine cu un design ergonomic cu butoane destul de mari pentru un confort crescut in timpul calcatului. Deja am prezentat 2 avantaje pentru acest fier de calcat (marca nemteasca + design cool), dar nu ne oprim aici pentru ca Sensixx’x Antishine TDI903231A ofera si alte beneficii.

MotorSteam

Exista un motor integrat care face ca aburul sa patrunda mult mai repede si mai adanc in tesaturile hainelor, asadar calcarea se face mult mai rapid datorita acestui motoras.Sensor steam – pornire si oprire prin comanda tactila a aparatului si abur generat in permanenta de catre motor.

 

i-Temp Advanced

O tehnologie care face o combinatie optima de temperatura si abur, aceasta functie aduce un plus pentru o calcarea rapida, dar in acelasi timps si o calcare mai sigura pentru tesuturile mai pretentioase care se pot calca. SteamOnDemand – un buton, care prin apasarea lui produce aburi atat timp cat el este tinut apasat. Display-ul TempOK este un senzo care anunta daca fierul de calcat a ajuns la temperatura dorita, este valabil atat pentru racire cat si pentru incalizare.

AntiShine

Cu aceasta functie nu ne mai facem griji pentru tesaturile de culoare inchisa si termosensibile, .Tasta „SET” pentru reglare aburi in 3 trepte: eco / max / fara aburi (calcare uscata).

 

Greutatea este de doar 2 kg, iar lungimea cablului este destul de mare incat nu mai avem nevoie de prelungitor, 2.5 metri sunt suficienti pentru a te deplasa cu el acolo unde ai nevoie.

Putere (W): 3200
Talpa: Ceranium-Glissee
Tip produs: Fier de calcat
Debit de abur (g/min): 65
Jet de abur (g/min): 200
Functie pulverisare/spray: Da

Am gasit acest produs la un pret extrem de bun, cu 20% discount si cu transport gratuit, plus ca pot deschide coletul sa-l verific atunci cand mi se livreaza produsul. Garantia din cate am observat este de 24 de luni, insa cu siguranta cei de la Bosch l-au facut sa tina o viata.

Daca doresti mai multe informatii despre acest produs, o poti face direct din link-ul urmator: Fier de calcat Bosch Sensixx’x Antishine TDI903231A, Talpa Ceranium Glissee, Sistem 4AntiCalc, 3200 W, 0.4 l, 65 g/min, 200 g/min, 2.5 m, Negru/Rosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.