Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Fier de calcat Philips GC4850/02, talpa SteamGlide Plus, 2600 W – review si pret !

Atunci cand ai un buget de 200-300 ron si vrei sa-ti achizitionezi un Fier de calcat, atunci poti merge cu siguranta pe modelul Philips GC4850/02, un model care vine cu o multime de functii care face ca, calcatul sa devina o placere din toate punctele de vedere.

Cine nu-sti doreste sa fie imbracat la 4 ace, insa ca sa fii la 4 ace ai nevoie de un fier de calcar performant, asadar modelul GC4850/02 de la Philips tindem sa credem ca este alegerea perfecta, mai jos o sa precizam si de ce este unul din cele mai performante din aceasta gama (verifica noua oferta de pret pentru acest produs).

Incepem prin a prezenta „Oprire automata de siguranta”, este o functie care ajuta la economisirea energiei. In caz ca nu utilizam fierul de calcat timp de 10 minute acesta se opreste automat.

O alta functie extrem de importanta este „Sistem anticalcar cu actiune dubla” care face sa previna depunerea calcarului prin pastilele anticalcar, o functie care este extrem de usor de utilizat si care ajuta foarte mult la indepartarea calcarului.


„Talpa SteamGlide”, aceast talpa este una din cele mai performante in momentul de fata, foarte rezistenta la zgarieturi, se gliseaza excelent si este usor de curatat, manevrabilitatea fierului de calcat facandu-se cu usurionta peste orice fel de imbracaminte.

Fier de calcat Philips GC4850

Bineinteles ca pe langa functiile pe care le-am prezentat mai sus, mai putem sa spunem ca Fierul de calcat Philips GC4850/02 este si extrem de usor, cantareste doar 1.6 Kg si poate fii pozitionat pe masa de calcat si inapoi pe piciorul de sprijinire.

Acest fier de calcat are 2600 W pentru incalzire rapida si performante deosebite, asadar in cateva secunde de la pornirea fierului de calcat il puteti utiliza si va puteti face treaba in voie.

Nu vrem sa-l laudam, insa daca aveti un buget de pana in 300 de ron atunci cu siguranta puteti opta pentru modelul GC4850/02 de la Philips.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J