Frigider Arctic AD 326+ pret, review si pareri !

Suntem onorati sa avem sansa de a va prezenta urmatorul produs, unul foarte elegant ca estetica si foarte util pentru locuinta oricaruia dintre noi. Este vorba despre frigiderul Arctic 310L, pe care vi-l recomandam sa il achizitionati, tinand cont si de pretul destul de accesibil al acestuia de numai 1099 RON (verifica noua oferta de pret).

Si, pentru a va convinge ca veti face alegerea potrivita pentru casa dumneavoastra, va vom detalia, in minutele urmatoare, caracteristicile atat estetice cat si tehnice ale acestui minunat aparat electrocasnic.

Frigiderul Arctic 310L ne este prezentat in culoarea alb, avand dimensiunile standard (IxLxA) de 175×59.5×60 centimetrii.

Acesta este dotat cu doua usi reversibile cu deschiderea standard, inspre dreapta, si are un maner vertical.

Frigider Arctic AD 326

Acum, stiind ca am trecut cu brio testul aspectului estetic, putem trece la ceea ce conteaza cu adevarat, si anume la prezentarea detaliilor tehnice ale acestuia.

Frigiderul de ultima generatie de la Arctic este dotat atat cu un suport special pentru oua cat si cu o tava pentru gheata.Deasemenea, frigiderul este prevazut cu un termostat reglabil si beneficiaza de iluminare proprie interioara.

Acest frigider Arctic 310L face parte din clasa de eficienta energetica A+, el avand un volum net total de 310 litri. Astfel, volumul net al congelatorului este de 73 litri, iar cel al frigiderului de 237 litri. Media estimata a consumului de energie la acest frigider este de aproximativ 255 kwh/an.

Frigiderul este prevazut cu un numar de patru rafturi fabricate din sarma, dar are si alte doua compartimente speciale, unul pentru legume si fructe iar altul pentru unt si branzeturi.

Cat despre congelatorul acestui exceptional produs electrocasnic de la Arctic, va putem informa ca are un singur compartiment, avand o capacitate de congelare de 4 kg/24h.

Frigiderul Arctic 310L are un singur compresor si beneficiaza de agentul de racire R600a. Autonomia acestuia in modul de lucru este de pana la 19 ore fara curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.