Frigider doua usi Daewoo FN-590NS: pret si review!

Astazi prezentam un frigider care se adreseaza persoanelor care au o bucatarie mai spatioasa, pentru cei care doresc sa arate bucataria lor ca in filme, este vorba de modelul Daewoo FN-590NS, un frigider cu 2 usi care se remarca foarte mult prin design dar si prin calitatea si fiabiliatatea lui.

Daewoo FN-590NS vine cu un design parca desprins din filmele SF, gri si cu afisaj led, iar pe usa frigiderului la exterior mai gasim un loc pentru a pune paharul, ne putem alimenta cu apa sau suc direct din acel loc fara sa mai deschidem frigiderul, rar am vazut frigidere sa vina cu acest plus.

Volumul net total al frigiderului Daewoo FN-590NS este impresionant, 456 litri impartit astfel, volum congelator: 125 litri si volum frigider: 331 litri. Inauntrul frigiderului avem un numar de 2 rafturi plus compartimentul de legume si fructe, iar in congelator avem 2 compartimente.

Daewoo FN-590NS

Ce-i drept este mare, arata bine din toate punctele de vedere dar atuni cand te hotaresti sa il achizitionezi sa ti cont ca el cantareste 72 kg, bineintels ca greutatea lui nu conteaza pentru ca nu il muti in fiecare zi dintr-o camera in alta.

Ca si specificatii tehnice mai putem prezenta dimensiunile frigiderului, avem o inaltime de 1.80 m si o lungime de 75,7 cm, un frigider destul de mare incat sa de-a un plus bucatariei dumneavoastra.

Frigiderul cu doua usi Daewoo FN-590NS vine cu sistemul NO FROST, probabil stiti de la vechile frigidere ca daca lasi de exemplu legume in frigider, acestea se vor strica destul de repede pentru ca pe ele se va depune apa, iar in timp se vor strica. In schimb, cu sistemul NO FROST acestea se vor mentine proaspete o perioada mai indulengata de timp, asta pentru ca nu se va depune nici un strat de apa pe legumele sau fructele dumneavoastra.

Plusuri: Volum mare, face parte din gama frigiderelor lansate in 2014, design cool, pret avantajos…daca il mai prindeti la oferta atunci nu aveti nici un motiv sa nu-l cumparati.

Minusuri: aici nu cred ca pot sa zic ca exista un minus, poate pot spune de un minus general pentru ca nu vine cu un sistem impotriva copiilor, un sistem care sa nu poata deschide usa sub nici o forma.

Puteti sa beneficiati de transport gratuit, plus posibilitatea de a deschide coletul la livrare, iar daca doriti puteti sa beneficiati si de ridicare gratuita a produsului vechi.

Din banner-ul de mai jos, puteti afla toate informatiile despre produs, pretul actualizat si oferta disponibila in moemtnul de fata. Pentru alte intrebari nu ezitati sa lasati un comenatariu.
banner 3

One thought on “Frigider doua usi Daewoo FN-590NS: pret si review!”

  1. eu am achizitionat acest produs in urma cu 3 luni, m-a atras foarte mult design-ul dar si ca l-am gasit la oferta in perioada aceea pt ca am dat pe el 20 de milioane de lei vechi, acum vad ca e ceva mai mult. Recomand acest produs din toate punctele de vedere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.