Frigider doua usi Daewoo FN-590NS: review si pret !

La frigiderul Daewoo FN-590NS poate fi apreciat la prima vedere design-ul elegant, care se poate incadra cu usurinta in orice bucatarie, insa este si este extrem de spatios. Cu un volum net total de 456 litri, este potrivit pentru a depozita multe alimente, iar datorita sistemului No Frost, puteti fi sigur ca acestea vor fi pastrate in conditii optime.

Dupa cum bine stiti, frigiderele No Frost folosesc curenti de aer pentru a raci si nu formeaza gheata, acesta fiind un sistem utilizat la frigiderele cu o capacitate mai mare de 280 litri. Alimentele congelate nu se vor mai lipi, ceea ce face posibila citirea usoara a etichetelor produselor.

Pe usa frigiderului se afla un dispenser de apa, pe care il veti considera extrem de util, iar usile sunt cu deschidere spre dreapta si dispun de manere verticale. Congelatorul dispune de 2 compartimente si 2 rafturi pe usa, iar frigiderul dispune de 2 rafturi, cat si 4 rafturi pe usa si un compartiment pentru fructe si legume. Astfel, veti dispune de suficient spatiu pentru depozitarea alimentelor.

Frigider Daewoo FN-590NS review si pret

In ceea ce priveste consumul de energie, Daewoo FN-590NS este un frigider din clasa A+, care este o clasa energetica economa, astfel incat economiseste cu 23%  kWh/an mai putin fata de cele din clasa A.

Volumul net al frigiderului este de 331 litri, iar al congelatorului de 125 litri. De asemenea, dispune de o greutate de 72 kilograme si are urmatoarele dimensiuni (lXLXA) de 180.9 X 75.7 X 75.3.

Tinand cont de design-ul atractiv, de caracteristicile sale, precum de sistemul de racire No Frost si de volumul de care dispune, ofera un raport bun calitate-pret. Astfel, daca dispuneti de spatiul necesar, va puteti bucura in propria bucatarie de frigiderul Daewoo FN-590NS.

Pentru a afla caracteristicile complete ale acestui produs, cat si pentru o actualizare de pret, puteti accesa bannerul de mai jos.

  • Tip aparat: Frigider cu 2 usi
  • Sistem de racire frigider NO FROST: Da
  • Sistem de racire congelator NO FROST: Da
  • Volum net total (l): 456
  • Clasa de eficienta energetica: A+
  • Volum net congelator (l): 125
  • Volum net frigider (l): 331

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.