Frigider Heinner HF-215A+ – pret, review si pareri !

Avem placerea de a va prezenta in materialul urmator unul dintre cele mai bune si performante frigidere existente pe piata din Romania, acesta fiind cel produs de Heinner.

Frigiderul Heinner HF-215A+ este unul excelent, de o foarte buna calitate, construit parca special pentru a va face viata mai usoara. Acest frigider de la Heinner este de culoare alba, avand dimensiunile standard (IxLxA) de 144x55x55 centimetri.

Estetic vorbind arata foarte bine, fiind foarte usor de amplasat oriunde in locuinta dumneavoastra. Frigiderul Heinner este dotat cu tot ceea ce aveti nevoie pentru a va oferi mereu o functionare perfecta si pastrarea in cele mai bune conditii ale alimentelor.

La fel ca si majoritatea frigiderelor, beneficiaza de deschiderea standard a usilor inspre dreapta, dar in acelasi timp ele sunt si reversibile.

Combina Frigorifica Arctic AK 275

Intr-o descriere sumara a interiorului frigiderului Heinner HF-215A+, va mai spunem ca este prevazut atat cu un suport pentru oua cat si cu o tava pentru gheata.

Are in dotarea sa si un numar de trei rafturi din sticla transparenta, ceea ce ofera o nota de eleganta interiorului frigiderului. In acelasi timp este prevazut si cu un compartiment special pentru legume si fructe. Prin utilizarea acestui compartiment va veti bucura mereu de legume sau fructe proaspete, la cea mai buna calitate.

Asadar, prin folosirea frigiderului Heinner, te vei bucura in orice moment de calitatea produselor pastrate in cele mai optime conditii, dar si de functionare la cei mai buni parametrii.

Si cum nu doar aspectul estetic conteaza, va informam si despre calitatea tehnica a acestui produs. Astfel, frigiderul Heinner, este unul de eficienta avand clasa energetica A+, avand un volum net total de 215 litri, din care mentionam ca 45 litri apartin congelatorului iar diferenta de 170 frigiderului.

Frigiderul Heinner este dotat de catre producator cu un termostat reglabil, in plus benefiaza si de functia de control mecanic al temperaturii. Acesta produce, in modul de functionare, un zgomot de doar 43 de decibeli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.