Frigider retro Gorenje RB 60299ORD, 255 l, Clasa a+ + -caracteristici

Pentru cei care vor să fie la modă, chiar şi în amenajarea bucătăriei, frigiderul retro Gorenje este un prim element care va atrage privirile oaspeţilor. Ideal pentru o bucătărie mai mică, de garsonieră, acest frigider cu o singură uşă merită banii pentru că, deşi are un aspect retro, funcţiile cu care este dotat sunt cât se poate de moderne.

La un preţ de peste 2500 de lei, frigiderul de la Gorenje este destul de costisitor, dar clasa energetică A + + va recompensa investiţia iniţială prin consumul de energie electrică redus până la aproape 25%. Mai mult, combina este izolată şi beneficiază de o garnitură de uşă îmbunătăţită, iar componenetele electrice şi sistemul de răcire sunt proiectate în aşa fel încât să diminueze consumul de energie electrică. Consumul energetic estimat al frigiderului Gorneje este de 196 kWh pe an, iar autonomia fără curent este de 18 ore. Nivelul de zgomot este de 42 dB, iar greutatea totală de 52 Kg.

gorenjerb60299ordb
Frigiderul are spaţii generoase de depozitare a alimentelor, având un sertar mare pentru legume de capacitate mare pentru a păstra legumele şi fructele cât mai proaspete, un suport special pentru sticle, pentru a nu ocupa inutil spaţiul destinat altor produse, şi un raft adânc în uşă pentru depozitarea altor sticle.

Funcţiile frigiderului asigură o răcire care poate fi setată în funcţie de necesităţile zilnice. Opţiunea Supercool permite setarea temperaturii de îngheţ dorite. De exemplu, la setarea opţiunii de răcire rapidă, temperatura este rapid redusă, peste limita de îngheţ. Temperatura scăzută combinată cu un volum mare este ideală pentru răcirea rapidă a produselor alimentare atunci când frigiderul este reaprovizionat. După şase ore, opţiunea de răcire rapidă se opreşte automat şi temperatura frigiderului revine la valoarea presetată.

Pentru cei care îşi doresc un frigider chic, pun preţ pe designul retro şi îşi doresc un frigider care să nu ocupe foarte mult spaţiu, frigiderul Gorenje este alegerea ideală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.