Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Frigider Sharp SJGC680VBK, Ioni Plasmacluster, 541 l, Clasa A+, h 175 cm

Frigiderul Sharp îmbină armonios tehnologia de ultimă oră cu un design spectaculos, din sticlă, care va atrage atenţia asupra lui, în orice bucătărie s-ar afla. Aşa cum spune şi producătorul, bucătăria reprezintă inima unei case, locul în care se adună toată familia şi unde se petrec cele mai frumoase momente ale zilei.

Şi pentru că bucătăria trebuie să fie un loc primitor, decorat astfel încât să dea senzaţia de acasă, frigiderul reprezintă o parte importantă în amenajarea acesteia cu bun gust. Designul frigiderului Sharp este unul spectaculos şi sofisticat, care aduce totodată şi o serie de tehnologii special create pentru o viaţă mai bună şi mai sănătoasă.

Plecând de la dorinţa de a crea stiluri de viaţă pentru secolul al XXI-lea, compania niponă Sharp pune mare preţ pe îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor prin intermediul tehnologiei ultramoderne. Această tehnologie este încorporată şi în produsul prezentat, care foloseşte o tehnologie unică de purificarea a aerului, denumită Ion Plasmacluster. Aceasta asigură menţinerea unui aer curat în congelator şi frigider prin generarea de ioni pozitivi şi negativi, urmând modelul natural prin care se curăţă aerul în zonele împădurite de munte.

res_a1841c3f02ea5964c72ee5447cb31599

O altă inovaţie o reprezintă sistemul unic de răcire hibrid Sharp, care previne deshidratarea, uscarea alimentelor şi răcirea neuniformă a frigiderului prin combinarea fluxului de aer rece cu o suprafaţă din metal răcită la 0˚. În plus, frigiderele Sharp au un consum redus de energie datorită monitorizării şi ajustării constante a temperaturii din frigider, dar şi iluminării LED, care poate funcţiona de până la 100 de ori mai mult faţă de becurile tradiţionale, fiind mai eficientă în ceea ce priveşte consumul.

Sharp Ioni Plasmacluster are 2 uşi, un consum energetic de 410 kWh/an, sistem de răcire No Frost, care împiedică formarea gheţii, iar finisajul exterior este din sticlă. Frigiderul costă aproximativ 4000 de lei, ce-i drept produsele Sharp sunt de regulă mai scumpe, însă calitatea este excepţională. Dacă vă gândeaţi că un stil de viaţă sănătos constă doar în mâncare, un astfel de frigider cu o tehnologie inovatoare ne arată că modul în care depozităm mâncarea este la fel de important.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J