Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

REVIEW: Frigider Zanussi ZRT27100WA – pret si oferte!

Tin sa precizez inca de la inceputul articolului ca Frigiderul Zanussi ZRT27100WA vine in perioada sarbatorilor Pascale la un pret extrem de mic, un pret promotional de care trebuie sa profitam daca dorim sa achizitionam un frigider de la Zanussi.

Zanussi ZRT27100WA este foarte bun pentru o familie de maxim 5-6  membri, il putem amplasa intr-o  bucatarie de dimensiuni mai reduse, asta pentru ca are o inaltime de 159 centimetri, latimea de 54.5 centimentri si adancimea de 60.4 centimetri cu o capacitate de 265 de litri (verifica pretul zilei).

Acest model Frigider Zanussi ZRT27100WA, este de culoare alba, avand in componenta un frigider propriu zis plus un congelator.

Prin urmare capacitatea sa de 265 de litri este impartita in 50 de litri congelatorul si 215 litri frigiderul propriu-zis, ceea ce demonstreaza ca are foarte multa capacitate de stocare, ideal pentru o mica familie.


Congelatorul prezinta doua compartimente, separate printr-un raft metalic, iar frigiderul este compus din trei compartimente de sticla plus un compartiment mare care este dedicat fructelor si legumelor, pentru depozitarea lor .
Consumul de energie este redus, aici aveam un consum 254 kwh anual, datorita clasei din care face parte A+.

Zanussi ZRT27100WA

Tin sa precizez ca usa frigiderului este diferita de usa congelatorului, astefel putem spune ca structura lui este impartita extrem de bine: congelatorul care contine doua compartimente, frigiderul care vine si cu suport pentru fructe si usa frigiderului care vine si ea inpartita in compartimtene.

Sa nu uitam in cele din urma de renumele pe care il are aceasta marca Zanussi fiind o companie solida infiintata inca din anul 1916 in Italia, ulterior este vanduta grupului suedez Electrolux, observandu-se si progresul lor accelerat.

Prin urmare acest frigider este ideal daca doriti sa suplimentati electrocasnicele din casa dumneavoastra si mai ales ca vine perioada verii si aveti nevoie ca produsele si mancarea gatita sa fie tinuta la rece.

Dupa cum stiti, marea majoritatea a frigiderelor se dezgheaza manual, ei bine, modelul Zanussi ZRT27100WA vine cu dezghetare automata., acesta fiind un plus care m-a determinat sa cumpar acest frigider.

Frigiderul Zanussi ZRT27100WA vine cu o garantie de 24 de luni, de asemenea trebuie precizat faptul ca vine cu transport gratuit + desfacerea caoletului la livrare.

Eu l-am achizitionat la un pret de 949 RON, insa tin sa precizez ca a fost la oferta de Paste 2014. Daca vrei sa afli pretul, plus alte detalii si specificatii despre acest frigider, o puteti face direct din urmatorul link: Frigider Zanussi ZRT27100WA, Capacitate 265 l, Clasa A+, H 159 cm, Alb
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J