Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Frigidere de Black Friday 2014!

Black Friday este o zi ideală pentru a face cumpărături şi a prinde cele mai avantajoase oferte pentru aparatele electrocasnice. Frigiderele şi combinele frigorifice sunt produse foarte căutate în rândul românilor când vine vorba de vinerea neagră.

La fel ca de Black Friday 2013, anul acesta se anunţă promoţii şi reduceri la fel de interesante precum în anii precedenţi.

Cu toţi ştim importanţa şi utilitatea produselor electrocasnice. De aceea românii înceacă să facă o afacere profitabilă din Black Friday, când vine vorba de achiziţionarea unor asemenea produse.
Magazinele participante, generaliste sau speciazilate pe electrocasnice, au anunţat deja cam care vor fi reducerile și ora de începere a promoţilor în vinerea neagră.

Fie că aveţi nevoie de un frigider mai spaţios pentru noii membri de familie sau tocmai v-aţi mutat la propria casă, reduceri pentru frigidere se vor găsi la tot pasul. Poate vreţi să achiziţionaţi o combină frigorifică, acestea vor fi găsite, mai mult ca sigur, pe rafturile magazinelor în vinerea neagră.

La fel ca în fiecare an, magazinul Emag îşi va face prezenţa de Black Friday. Oferta lor e diversificată, iar aceasta devine din ce în ce mai încântătoare, cu cât sărbătoarea preţurilor mici prinde din ce în ce mai mult în România. Astfel, voi recomanda de fiecare dată Emag, dat fiind faptul că într-un singur loc, în spaţiul virtual, pot realiza cumpărături avantajoase din confortul propriei locuinţe. Emag ține la propria clientă, astfel, şi anul acesta, echipa de transport marfă este pregătită să facă faţă numărul exorbitant de comenzi ce se anunţă cu ocazia vinerii negre. Produsele pot fi returnate după 30 de zile de la achiziţionare, iar cumpărăturile se pot face în limita a 6 rate.

Şi în această ediţie de Black Friday, lanţurile de magazine specializate pe produse electrocasnice îşi vor face prezenţa. Aşa că nu rataţi nicio ocazie şi fiţi atenţi la ofertele acestora. Nu aveţi cum să rataţi în această ediţie de Black Friday frigiderul sau combina frigorifică mult dorită, dat fiind stocul şi ofertele care se anunță.
Reamintesc numele sonore în materie de electrocasnice ce au declarat participarea şi la această ediţie de Black Friday. Anul acesta vom putea verifica oferta celor de la Altex, Domo şi Flanco. De asemenea, în lista participanţilor mai avem şi alte magazine generaliste, care se axează pe produse electronice și electrocasnice. Pe lângă liderul în vânzări de vinerea neagră, Emag, vor fi prezenţi şi anul acesta cei de la EvoMag sau Okazii.ro.
Un nume mai puţin vehiculat şi nu aşa de popular precum cele mai devreme menţionate este a celor de la ElectroFun.ro. Magazin virtual, exclusiv de aparate electrocasnice, acesta promite să dea lovitura de acest Black Friday. Aşa că… nu ezitaţi să vă uitaţi peste oferta lor.

Samsung RF24FSEDBSR

Avem oferte concrete la frigidere pentru acest Black Friday? Ofertele nu sunt concrete, dat fiind faptul că mai e până la vinerea neagră, dar pot menționa câteva modele care vor fi cu siguranță pe rafturi de vinerea neagră.
Whirpool AFB601AP. Un frigider cu o capacitate de 88 de litri și clasă de eficiență energetică A+, 0,56 kWh în 24 de ore. Acest frigider este de culoare albă și dispune de 4 compartimente pentru congelator. Cu o capacitate de congelare a 8 kilograme în 24 de ore și o capabil să funcționeze fără curent timp de 17 ore, acest frigider pare o soluție foarte bună pentru nevoile dumneavoastră.

Greutatea frigiderului este de 34 kg, iar nivelul de zgomot este 43 dB.
Arctic AK366NFS+. Dacă doriți să achiziționați o marcă românească de frigider, atunci aceasta este soluția ideală. Cu o clasă de eficiență energetică A+, frigiderul are o capacitate netă de 222 de litri. O soluție pentru întreaga familie, recomand acest frigider pentru capacitatea mare, consumul energetic redus (341 kWh/an), posibilitatea de funcționare fără curent timp de 17 ore și un nivel de zgomot redus (43 dB).

Capacitatea de congelare e de 6 kg în 24 de ore, dipune de suport pentru ouă, tavă pentru gheață, 4 suporturi de ușă și 3 compartimente pentru congelator.
Alte caracteristici: capactitate de congelare 2,5kg/24h, funcționalitate fără curent în limita a 10 ore, nivel de zgomot 40dB.

Whirlpool ARC2353WH. Este un frigider care va fi sigur pe piață de Black Friday. Un frigider cu 2 uși are o clasă de eficiență energetică A+. Cu un volum net de 171 litri și volumul congelatorului de 41 de litri, 7 rafturi de sticlă și compartimente pentru legume, acesta este un frigider elegant ce merită verificat de vinerea neagră.
Heinner HF-100A+. Este un frigider cu o ușă și o clasă de eficiență energetică A+. De culoare albă, acesta are un aspect plăcut, potrivit bucătăriilor ce inspiră simplitate și curățenie. Frigiderul dispune de 2 rafturi, 3 suporturi de ușă, compartimente pentru legume, având un volum brut total de 102 de litri. Consumul energetic este de 228 kWh/am, iar nivelul de zgomot este de 43 dB.

Aşa că.. nu uitaţi să participaţi la această ediţie Black Friday. Frigiderele, la fel ca oricare alt aparat electrocasnic, e la mare căutare. Nu aveţi cum să nu găsiţi o ofertă care să nu vă mulţumească.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J