Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Fujifilm FinePix S4000: Vezi ce pret soc are aceasta camera de fotografiat!

fujifilm_finepix_s4000Fuji Finepix S4000 este un aparat de  fotografiat low-cost, insa avem cateva dotari de care se pot bucura atat amatorii de fotografii cat si profesionistii, asta pentru ca detine un obiectiv Fujinon de inalta calitate cu zoom optic 30X.

Fotografiile facute cu acest aparat ies foarte clare datorita rezolutiei de 14 MP, putem face fotografii 3072 x 2048 si putem filma HD la o claritate superioara.

Fuji Finepix S4000 este aparatul foto ideal pentru excursii, fiind compact si foarte usor in comparatie cu un DSLR, putand filma la calitate HD, iar zoom-ul de 30 x va da posibilitatea sa fotografiati chiar si insecte.

OFERTA: Fujifilm FinePix S4000 – TRANSPORT GRATUIT – 24 LUNI GARANTIE

Prezinta urmatoarele caracteristici:

Obiectiv cu un zoom de 30x, unghi mare de cuprindere (wide 24mm), stabilizare de imagine
Filmare cu sunet in mod HD 720p / 30fps
ISO de pana la 6400
Monitor LCD 3.0”
Functioneaza cu 4 baterii
Greutatea este de 445 grame

Eu personal ma pot lauda cu aceleasi caracteristici de la Nikon, pretul pe care l-am dat acum un an si jumatate a fost dublu decat pretul lui S4000.  Tehnologia evolueaza si preturile aparatelor de fotografiat scad de la o zi la alta, performantele cresc intr-una, asa ca aparatele de fotografiat compacte au preturi foarte mici.

Acest aparat foto costa 599 RON, de necrezut…acceseaza link-ul cu rosu de mai sus si vezi oferta !
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J