Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Fujifilm FinePix XP70: Review si pret!

De ceva timp ma tot gandesc sa-mi achizitionez un aparat de fotografiat, mai exact ma gandesc la modelul Fujifilm FinePix XP70, un aparat de fotografiat mai special. De ce special ? ..- Simplu, poate sa filmeze si sa fotografieze in apa, un beneficiu pe care nu il intalnim prea des la aparatele foto digitale.

Poate ca nu putem sa-l folosim la mare la noi pentru ca apa este prea tulbure, insa cu siguranta daca mergem in vacanta in Grecia sau sau in Turcia, atunci cu siguranta veti vedea ca o sa-l folositi la capacitatile lui maxime. Mai mult de atat, putem sa-l folosim in piscina, putem sa prindem cadre cum nu ne imaginam.

Ideea este ca modelul Fujifilm FinePix XP70 putem sa-l folosim unde vrem noi, putem sa prindem cadre exceptionale atat in apa cat si in natura, sau putem sa-l folosim si pe timp de iarna cand ninge.

Ma mai gandesc la cei care fac surf, sa-si monteze acest aparat pe corpul lui pentru a filma cele mai trasnite momente, cele mai tari cazaturi sau  cele mai bune cadre.

Fujifilm FinePix XP70 vine cu o camera de 16.4 MP care poate filma la o rezolutie FULL HD 1920X1080 px, dar se poate seta sa filmeze si la rezolutii mai mici atunci cand ramanem fara memorie, eventual putem seta 1280 x 720 sau 640×48. Ca toate aparatele digitale, nu prea vin cu memorie interna mare, practic cu memoria interna putem face doar 99 de poze, dar putem sa-i adaugam un card SD, SDHC sau SDXC unde putem face mii de fotografii si foarte multe ore de filmari.

Fujifilm FinePix XP70

Nu vreau sa ma bag prea mult in discutii tehnice, doar stiu ca am nevoie de aparatul foto digital Fujifilm FinePix XP70 si cu asta am zis tot.

Ce am mai vazut in caracteristici si mai pot evidentia, este faptul ca putem selecta modul de fotografiere: Portret, Peisaj, Sport, Noapte, Rasarit, Zapada, Plaja, Subacvatic, Subacvatic (Macro), Petrecere, Floare si Text.

De asemenea, Fujifilm FinePix XP70 este:  Rezistent la apa, Rezistent la praf, Rezistent la socuri si are ca Functie: fotografiere Mod Silentios, Imprimare data, Motion Panorama 360, Ajustarea luminozitatii ecranului LCD.

  • Rezolutie senzor: 16.4
  • Zoom digital: 2x
  • Zoom optic: 5x
  • Expunere: +/- 2 EV in incrementi de 1/3 EV
  • Dimensiune ecran: 2.7 inch
  • Tip memorie: SD
    SDHC
    SDXC

Daca doresti sa iti achizitionezi acest aparat foto digital care poate sa filmeze si sa fotografieze in apa, o poti face din banner-ul de mai jos „Verifica pretul actualizat”, unde beneficiezi de transport gratuit, deschiderea coletului la livrare, garantie 24 de luni si certitudinea ca, comanzi de pe cel mai mare magazin online din Romania. Verifica noul pret si opiniile cumparatorilor. Mult succes!
banner 3
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J