Gadget-uri şi aplicaţii de Halloween

Pentru că şi în România sărbătoarea Halloween-ului a început să devină tot mai populară, vă prezentăm câteva gadget-uri interesante şi binevenite, în caz că doriţi să o sărbătoriţi. Cum era de aşteptat, spiritele bântuie şi lumea tehnologiei, iar cum americanii sunt extrem de inventivi când vine vorba de această sărbătoare, iată ce gadget-uri au mai inventat:
-USB-ul în formă de craniu. Hub-ul este nu doar înspăimântător, ci şi funcţional, dar nimeni nu trebuie să ştie acest lucru.

101019-NerdApproved-skullhub-usb-hmed-412p.grid-6x2
-Patul exorcistului, este de fapt o saltea cu aer care te va face să levitezi. Efectul este incredibil, iar salteaua costă cam 3000 de dolari.
101019-NerdApproved-exorcist-bed-hmed-411p.grid-6x2
-WordBully este o aplicaţie ingenioasă pe Android care verifică mesajele de pe telefon, texte de aproximativ 3600 de cuvinte, acronime şi fraze considerate vulgare, cu potenţial dăunător fizic sau emoţional. Aplicaţia ese utilă nu doar pentru Halloween, dar şi pentru monitorizarea mesajelor şi a locurilor unde se află copiii. Trimiţând un cod către un număr de telefon dorit puteţi afla unde se află persoana respectivă.
-Tunelul Vortex. Pentru aproape 8000 de dolari vă puteţi transforma casa într-un tunel virtual care duce către o altă dimensiune. Ochelarii 3D vor face ca senzaţia că intraţi într-o zonă crepusculară să fie completă.

VORTEX-2
-Carcasa în formă de mână pentru Iphone are amplasat un mulaj care imită perfect mâna unui om.

54-170007_LRG
-Stick de memorie în formă de deget, costă 40 de dolari şi are o memorie de 8GB.

umemo004900_02_l-100514570-orig
-ThinkGeek EvilTron este un buton în formă de monedă care scoate sunete terifiante. Costă doar 10 dolari şi emite 5 sunete diferite şi înspăimântătoare: râsul sinistru al unui copil mic, scârţâit macabru, şoapte fantomatice, respiraţii sacadate şi strigăte de ajutor.

download
-Halloween City este o altă aplicaţie disponibilă pe IOS şi Android prin care vă puteţi crea propriul oraş virtual de Halloween. Vampiri, vârcolaci, mumii şi vrăjitoare, toate fac parte din peisaj.
Shoot the Pumpkin, Zombie Smash, Zombie Booth sau Creepy Tales sunt doar alte câteva dintre zecile de aplicaţii care vă vor face, cu siguranţă, să intraţi în spiritul sinistru al sărbătorii de Halloween.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.