Galaxy Note 4: specificatii

Deja se stie ca Samsung va lansa pe 3 Septembrie noul model Galaxy Note 4 insa ceea ce nu se stia pana de curand sunt specificatiile noului terminal.
Un magazin online din Indonezia, Erafone, descrie pe site-ul lor un telefon ce pare a fi Note 4 in detaliu.
Acest dispozitiv dispune de un display de 5.7-inch cu o rezolutie de 1,440×2, o densitate a pixelilor de 560 si taste capacitive. Deasemenea, telefonul beneficiaza de o camera de 16 MP cu stabilizare optica a imaginii, autofocus si dual-LED flash.
Telefonul va avea o memorie RAM de 4 Gb iar memoria interna va fi de 16, 32 si 64 Gb. Deasemenea va  suporta card microSD de pana la 128 Gb.
In ceea ce priveste performanta se zvoneste ca vor fi doua variante si anume una cu procesor 2.5GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 805 chip sau a doua varianta cu octa-core Exynos 5433 (patru 1.3GHZ Cortex-A53 si patru Cortex-A57).
Varianta cu procesor Snapdragon se zvoneste ca este pentru piata Americana, pe cand varianta cu Exynos este cea internationala.
Galaxy Note 4 este asteptat pe data de 3 Septembrie la Samsung Unpacked 2014 care va avea loc in 3 orase simultan Berlin, Beijing si New York.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.