Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Ghicitoare cu ceas

Stiti care este magazinul cu peste 1000 de modele de ceasuri barbatesti pe care le puteti admira in voie, apoi comanda, iar produsele vor sosi peste cateva zile la domiciliu? Unde se gasesc la un loc ceasuri de dama, ceasuri pentru copii si ceasuri barbati de la 45 de producatori renumiti din lumea intreaga? Niciunde in lume nu sunt adunate atat de multe ceasuri fine, elegante, precise si ieftine la un loc! Vazand filtrul de cautare, nu v-ati fi imaginat ca pot exista atatea diferente intre ceasuri.

Ceasmania este solutia ghicitorii cu ceas. De aici va puteti comanda ceasurile de mana Guess, purtate de staruri de pe mapamond cum ar fi Claudia Shiffer, Dj Tiesto, Olivia Wilde, Carmen Electra. Oricine isi poate alege un ceas barbatesc din cele 1325 de produse ieftine aflate si la reducere.

In acest magazine ceasurile de mana sunt accesibile tuturor buzunarelor si se vand la pachet cu puncte de loialitate pe care le putem folosi la comandarea altui produs pe care-l facem cadou oamenilor dragi din viata noastra. Nicaieri in pretul unui produs nu este inclus arvuna pentru a doua achizitie ca aici.

Filtrul de cautare este un adevarat ghid de orientare a gusturilor, exigentelor si bugetului. Stiati ca exista bezel luminescent, disply iluminat, iluminare indiglo, indesci luminiscendi, indecsi luminiscendi cu Tritium, luminiscenta garantata fiind de 25 de ani si superluminova, mecanisme care-ti arata ora exacta si pe intuneric?

Ceasul unisex ZIIIRO ECLIPSE Z0010WG poate fi considerat piesa rara printre ceasuri. El se incarca de la lumina solara si se bazeaza pe inventia patentata de pigment Swiss Super-Lumi Nova, pe cadranul si indicatorul orar si minutar, modelul ECLIPSE ofera vizibilitate atat ziua, cat si noaptea. Designul ultramodern este sustinut de materialele de ultima generatie din care este fabricat: carcasa din cel mai bun otel inoxidabil 316 L, iar cureaua din silicon confortabil.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J