Giganticul Oracle se pregateste pentru a lansa noi instrumente de migrare!

Oracle se pregateste pentru a lansa noi instrumente de migrare, care ajută clienţii cu aplicaţii de portare scrise pentru SAP Sybase Adaptive Server Enterprise produs pentru baza de date Oracle şi baze de date pilot pentru propria maşină Exadata, în conformitate cu o sesiune programată pentru viitoarea conferinţa OpenWorld.

Migrarea bazelor de date non-Oracle catre bazaele de date Oracle a fost un proces destul de simplu cu ajutorul Oracle SQL Developer. În acest articol vei afla cum noua tehnologie de la Oracle vă va permite să va portati pur şi simplu cererea dumneavoastră Sybase spre exemplu ,catre  Oracle Database şi sa o folositi, fără a rescrie aplicatia sursa .
Uneltele Oracle, de asemenea, poate analiza si raporta Sybase T-SQL ce necesită modificari.

Exista si programe Oracle care pot rescrie codul pentru tine, veti putea testa şi o aplicatie  patch in cazul in care este necesar, înainte de utilizarea bazelor astfel obtinute  pe Oracle Exadata.

Nu a fost clar cum noua tehnologie care urmează să fie discutata pentru OpenWorld este diferita de cea de la Sybase produsa deja de Oracle. Purtatorul  de cuvant al Oracle nu a putut (sau nu a vrut) furniza informaţii suplimentare.

Strategia Oracle este de a oferi o alternativă viabilă pentru clienţii săi de aplicaţii ERP (Planificarea Resurselor Intreprinderii),  folosind bazele de date Oracle ca pe un „magazin de bază”.

Exadata, unul dintre sistemele Oracle, combină servere, reţele şi dispozitive de stocare, cu baze de date Oracle şi alte software-uri specializate. De la introducerea sa în 2008, Oracle Exadata este un mijloc ideal pentru consolidarea pozitiei Oracle, precum si drumul pentru atingerea unor performante superioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.