Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Google oferă posibilitatea unui Real-Time Multiplayer între iOS şi Android

Se pare că Google s-a gândit însfârşit şi la acest aspect. Aşa că, războiul dintre iOS şi Android va trece la un alt nivel. Jucătorii iOS pot concura împotriva celor care deţin dispozitive Android prin intermediul jocurilor „cross-platform”. Chiar aş fi vrut ca Google să se gândească la această opţiune înainte să se lanseze pe piaţă Real Racing 3, GT Racing 2 sau FIFA 15. Până când jocurile vor avea integrată această opţiune pentru „cross-platform”, poţi concura împotriva unui jucător iOS, respectiv Android, în jocul „Shadowgun: Dead-zone”. Totul pare să meargă din ce în ce mai bine pentru comunitatea de gaming hand-held. Să sperăm că anul acesta (sau anul viitor) să se lanseze cât mai multe jocuri care îţi oferă posibilitatea unui „cross-platform” Real-Time Multiplayer.

Dezvoltatorii pot accesa secţiunea „Developers Console” pentru a afla cum pot integra codurile(C++,Java, Objective-C) pregătite de Google. Să sperăm că EA va ţine cont de noile update-uri şi că vor integra un multiplayer în viitorul FIFA. Am fost cam dezamăgit să aflu că FIFA 15 se poate juca multiplayer doar între dispozitive iOS. De fapt, din câte ştiu, nici un FIFA lansat de EA pe Android nu se poate juca multiplayer. Probabil a fost din cauza lipsei de „coding” sau din câte am înţeles mai nou, din cauza sistemului de operare care nu permitea (până acum) un Real-Time Multiplayer.

real time multiplayer
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J