GoPro a anuntat oficial produsele din noua gama HERO4

GoPro este o corporatie americana care dezvolta, produce si comercializeaza camere personale HD ce sunt utilizate, in mod special, pentru activitatile extreme, dar nu numai. Camerele GoPro sunt si cele mai cunoscute si folosite in acest domeniu, iar fiecare lansare a companiei castiga toata atentia utilizatorilor. Cu toate ca, zvonurile despre produsele din noua gama GoPro HERO4 au aparut pe internet, inainte de prezentarea oficiala, compania a decis sa publice oficial toate detaliile despre produsele care urmeaza sa fie lansate.

GoPro HERO4 va fi cea de-a patra gama de produse, lansata de catre companie, si va include trei modele noi de action cam-uri: HERO4 Black, HERO4 Silver si HERO.GoPro HERO4 BlackGoPro HERO4 Black va fi primul model, al companiei, care va oferi filmare la rezolutie 4K cu 30 de cadre pe secunda, avand astfel un framerate de doua ori mai mare decat modelul HERO3. Camera va putea filma si la rezolutie 2.7K cu 50 de cadre pe secunde, 1440p (QHD) la 80 de cadre pe secunda si 1080p (Full HD), 960p (HD) si 720p (HD) la 120 de cadre pe secunda. HERO4 Black vine si cu un senzor foto care poate realiza fotografii la rezolutie de 12 MP cu o viteza de pana la 30 de cadre pe secunda.

In ceea ce priveste sunetul, captat in timpul filmarii, va fi imbunatatit si va permite o inregistrare audio mult mai clara, fata de modelul HERO3. Unghiul de vizibilitate video al lentilei poate fi ajustat intre modurile Ultra Wide (Foarte Lat), Medium si Narrow (Restrans), iar pentru mai multe setari video/foto, va exista control manual pentru timpul de expunere, culoare si ISO.Camera va veni cu functiile HiLight Tag, care marcheaza scenele importante din filmari, si QuikCapture, care deschide camera si porneste modul de filmarea printr-un singur buton, iar pe partea de conectivitatea aceasta este dotata cu Wi-Fi si Bluetooth. Camera va fi si rezistenta la apa de pana la 40 de metri adancime.GoPro HERO4 SilverGoPro HERO4 Silver va oferi filmare la rezolutie 4K cu 15 cadre pe secunda, 2.7K la 30 de cadre pe secunda, 1440p (QHD) la 48 de cadre pe secunda, 1080p (Full HD) la 60 de cadre pe secunda, 960p (HD) la 100 de cadre pe secunda si 720p (HD) la 120 de cadre pe secunda. Rezolutia fotografiilor este tot de 12 MP la 30 de cadre pe secunda, iar functiile si conectivitatiile specificate la modelul HERO4 Black sunt regasite si aici.

HERO4 Silver va avea si un ecran cu touchscreen ce permite accesul la setari, vizualizare live si redarea continutului stocat. In plus, si acesta vine cu rezistenta la apa de pana la 40 de metri adancime.GoPro HERO Action CamGoPro HERO va fi disponibil pe culoarea gri si va permite filmarea la rezolutie 1080p (Full HD) cu 30 de cadre pe secunda si 720p (HD) cu 60 de cadre pe secunda. Senzorul foto poate realiza fotografii la rezolutie de 5 MP, iar camera capteaza imagini in rafala la 5 de cadre pe secunda. GoPro HERO este rezistenta la apa, nu va putea fi scoasa din carcasa, iar camera mai dispune, pe capacul din spate, de port USB si slot de card microSD de pana la 32GB (Clasa 10 sau UHS-1).GoPro HERO 4Produsele din noua gama GoPro HERO4 vor fi disponibile incepand cu data de 5 octombrie 2014, iar preturile sunt de 480 de euro pentru modelul HERO4 Black, 380 de euro pentru modelul HERO4 Silver si 125 de euro pentru modelul GoPro HERO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.