Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

GTA 5 a fost lansat si in Romania! Vezi pret pentru PS3 si XBOX !

GTA-5Unul din cele mai iubite jocuri ale momentului a fost lansat, este vorba de partea a 5-a a jocului GTA, mai exact Grand Theft Auto V ce a fost lansat in doua variante, una pentru Play Station 3 si una Pentru XBOX, speram in curand si pentru calculator. Un joc care si-a pastrat traditia, masini smechere, persoane controversate si misiuni imposibile, cam asta se poate spune de cam toate partile din seria GTA.


GTA V este cel mai mare proiect realizat de cei de la Rockstar Games, care foloseste la maximum puterea de procesare a actualei generatii de console. Pentru o functionalitate corecta a jocului, GTA 5 va avea anumite cerinte de instalare pentru consola PS3.

Grand Theft Auto V contine doar un disc blu ray, iar ca sa-l puteti juca trebuie sa introduceti discul in consola si sa sa il instalati, aceasta operatiune va necesita un spatiu pe disc de 8 Gb, dupa instalare jocul se poate juca fara nici un fel de problema.

Acum clar se vede de ce o consola cu capacitatea de 12 Gb este mica, jocurile de generatie noua va necesita spatiu pe disc mult mai mare decat jocurile existente. Tehnologia avanseaza iar daca ramai in urma nu vei putea juca ultimile jocuri.
2 thoughts on “GTA 5 a fost lansat si in Romania! Vezi pret pentru PS3 si XBOX !

  1. ababei.romica

    este.frumos.acest.joc.am.acasa.gta.1.pe.calculatordar.lam.jucat.mereu.acum.imi.place.acest.joc.dar.nul.potjuca.deoarece.nu.am.ps3.acasa.oricum.felecitari.pentro.joc.si.emisiu.e.faceti.ceva.fromos.si.foarte.bun.bravo.semnat.romicacum.fac.sa.cistig.un.premiu.de.la.aceasta.emisiune.mesaj

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J