Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Combina frigorifica Heinner HC-249A+, 249 l, Clasa A+

Cand bugetul este redus ne orientam catre frigidere mai ieftine dar cu caracteristici bune, cel putin asta putem spune la prima vedere despre Combina frigorifica Heinner HC-249A+, un produs care vine cu un discount de 250 lei in aceasta perioada, astfel ne bucura faptul ca exista si produse ieftine care merita cumparate.

Cand ne gandim sa achizitionam un produs ieftin nu trebuie sa avem pretentii mari din punct de vedere al design-ului, asa ca pot spune inca de la inceput ca nu este punctul lui forte, este un design clasic care se potriveste pentru orice bucatarie, este alb si are o inaltime de 180 cm.

Ca si specificatii tehnice, putem prezenta produsul intr-o maniera convingatoare, spunand ca vine cu un volum net total de 249 litri, dintre care 179 sunt distribuiti catre frigider si restul de 70 litri catre congelator, mai mult de atat avem o clasa de eficienta energetica A+ si un consum energetic anual de 257 kw, un consum redus fata de modelele mai scumpe care vin cu un consum si de 300 KW anual.

Combina frigorifica Heinner HC-249A+, 249 l, Clasa A+, H 180 cm, Alb
Combina frigorifica Heinner HC-249A+, 249 l, Clasa A+, H 180 cm, Alb

Trebuie sa mai remarcam faptul ca vine cu un sistem automat de dezghetare al congelatorului, ca tot am amintit despre congelator mai precizam ca avem un numar de 3 compartimente, asadar putem separa produsele in functie de necesitati.

Dimensiunile sunt ok, nici foarte mari dar nici mici, avem o inaltime de 180 cm si o latime de 55.4 cm, iar ca si functii mai putem evidentia termostatul reglabil, astfel putem sa reglam pe o scara de la 1 la 5 puterea de racire a combinei frigorifice. Mai jos va sunt prezentate atat caracteristicile tehnice complete cat si specificatiile frigiderului Heinner HC-249A+.

Caracteristici:
Capacitate bruta: 258L
Capacitate neta: 249L
Capacitate neta congelator: 70L
3 rafturi din sticla
Dezghetare automata/ manuala
Compartiment pentru fructe si legume

Specificatii:
Consum: 257 Kwh/ an
Nivel de zgomot: 43 dB
Clasa climat: N, ST
Refrigerent: R600 (55g)
Dimensiuni (L*W*H): 55.4*56.6*180 cm
Lungime cablu de alimentare: 200 cm
Culoare: alb
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J