Horizon 39HL752 – caracteristici si pareri !

Horizon este un producator de electrocasnice si electronice necunoscut pentru unii dintre noi, insa cei care ii cunosc calitatea produselor, apreciaza eficienta acestora. Pentru ca s-a remarcat prin televizoarele sale LED oferite la preturi avantajoase, va pune la dispozitie de aceasta data un televizor cu o diagonala destul de mare, de 99 de centimetri, prin modelul Horizon Full HD 39HL752.

Datorita diagonalei sale mari, este ideal pentru a fi amplasat intr-o sufragerie mai spatioasa sau intr-un dormitor incapator. Este un model slim, ale carui dimensiuni sunt 893 X 530 X 87 milimetri si care cantareste 9.7 kilograme, motiv pentru care se poate pozitiona cu usurinta pe perete.

Fiind Full HD, dispune de o rezolutie de 1920 X 1080 pixeli, cu un aspect al imaginii de 16:9 si un unghi de vizibilitate de 178 grade. Pentru o calitate inalta a imaginii, dispune de tehnologia CME 100 Hz, care are rolul de a imbunatati modul de redare a imaginilor in miscare. Este o functie extrem de utila atunci cand vizionati filme de actiune sau urmariti programe sport.

Televizor LED Horizon, 99 cm, Full HD, 39HL752

Sunetul nu va dezamageste la televizorul LED Horizon Full HD 39HL752, deoarece acesta este echipat cu doua difuzoare cu o putere reala de 6 W fiecare si se bucura de tehnologiile Dolby Digital Plus si Nicam Stereo, care ofera o gama bogata de frecvente audio cu zgomot redus. Datorita player-ului multimedia integrat, veti putea reda continutul audio-video dorit de pe un suport USB extern, fara sa fie necesara utilizarea unui echipament intermediar. Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati stick-ul USB la televizor pentru a urmari filmele sau fotografiile dorite.

Conexiunile cu care este prevazut acest televizor LED sunt SCART, HDMI, Slot CI+, AV, Digitial Audio si RF In, avand 2 porturi HDMI, 1 intrare USB 2.0, 1 intrare component si 1 intare PC ( D sub 15 pini). Accesoriile incluse la achizitionarea televizorului de la Horizon sunt telecomanda, cablul de alimentare, 2 baterii AAA si stativul pentru masa.

Este foarte adevarat ca nu dispune de functiile unui televizor inteligent, insa este un televizor LED destul de bun, care ofera o calitate a imaginii si a sunetului redat si se remarca prin diagonala mare. Design-ul este unul placut, iar printre atuurile sale se afla playerul multimedia integrat si rezolutia mare. In plus, pretul este unul avantajos, fiind oferit un bun raport calitate-pret la achizitionarea acestui televizor LED.

  • Smart TV: Non Smart TV
  • Gama: 2013
  • Sistem audio: Nicam Stereo
  • Diagonala ecran (cm): 99
  • Tip display: Direct LED
  • Rezolutie: 1920 x 1080
  • Contrast dinamic: 5000:1
  • Luminozitate: 350 cd/mp
  • Aspect imagine: 16:9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.