Hotpoint AQD970D49 – uscam pana la 7 kg de rufe!

Doriti o masina de spalat care sa curete in profunzime hainele si sa indeparteze pana si cele mai dificile pete? Masina de spalat Hotpoint AQD970D49 este o alegere potrivita, datorita conceptului High Definition, prin care hainele isi mentin frumusetea initiala, iar tratamentul special anti-pete inlatura cu succes 20 dintre cele mai dificile pete, prin combinatia cu tehnologia Hydro Thermal pentru programele de spalare si tehnologia Heat Profile pentru programele de uscare.

De asemenea, se poate economisi energie, hainele vor fi curate, insa isi vor mentine si culoarea, pentru a arata ca noi dupa mai multe spalari. Ca o dovada a eficientei acestei masini de spalat cu uscator, dispune de Woolmark Platinum Care, care este o certificare emisa de „The Woolmark Company”, oferita marcilor care se remarca prin standardele inalte cu care spala si hainele cu eticheta „numai spalare manuala”. Dupa mai mult de 20 cicluri de spalare, hainele vor arata foarte bine, de parca ar fi proaspat cumparate.

Este cunoscut faptul ca hainele pentru copii, in special cele pentru bebelusi, necesita o atentie speciala, insa cu masina de spalat cu uscator Hotpoint AQD970D49 este posibila o curatare profunda a hainelor, chiar si la temperatura de 40 grade Celsius. De cele mai multe ne este teama sa spalam articolele delicate la masina de spalat, cum sunt perdelele sau cele din matase, insa prin folosirea acestei masini de la Hotpoint, nu avem motive de ingrijorare.

Hotpoint AQD970D49
Hainele vor fi bine curatate, fara distrugerea tesaturilor. In plus, pentru a pierde mai putin timp la calcarea hainelor, exista optiunea calcare usoara, care indeparteaza cutele si reda moliciunea hainelor. Nu in ultimul rand, la masina de spalat cu uscator Hotpoint AQD970D49 veti intalni uscarea cu senzori, care permite uscatorului sa masoare umiditatea reziduala din haine si sa se opreasca automat atunci cand hainele sunt suficient de uscate.

Pe display-ul LCD al masinii, vor fi afisate informatii despre etapa  de uscare, etapa de spalare, temperatura, centrifugarea si timpul ramas. Capacitatea de incarcare este de 9 kilograme si dispune de sistem de siguranta impotriva copiilor si selectia centrifugarii. Clasele de eficienta energetica si eficienta de spalare sunt A.

Fiind o masina de spalat cu uscator dedicata obtinerii unor bune rezultate de spalare, care ofera numeroase functii utile, cu siguranta va atrage atentia celor interesati sa previna deterioarea hainelor. Prin accesarea bannerului de mai jos, puteti obtine mai multe informatii despre aceasta masina de spalat, cat un pret actualizat.

banner 3

  • Tip produs: Masini de spalat cu uscator
  • Tip incarcare: Frontala
  • Tip afisaj: LCD
  • Viteza de centrifugare (rpm): 1400
  • Capacitate de incarcare ( kg): 9
  • Clasa de eficienta energetica: A
  • Program rapid (min): 45

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.