Hotpoint TCD83B6HZ – uscator de rufe cu condensare!

Daca nu aveti suficient timp sau spatiu pentru uscarea hainelor si nu doriti sa achizitionati o masina de spalat cu uscator, atunci puteti opta pentru uscatorul de rufe cu condensare Hotpoint TCD83B6HZ. Acesta este un uscator cu o capacitate maxima de uscare la hainele de bumbac de 8 kilograme, cat si cu un numar de 8+1 programme si 3 niveluri de uscare automate.

De asemenea, se remarca prin functiile speciale, precum functia Anti Alergic, prin care indeparteaza cei mai des intalniti alergeni, prin utilizarea unui sistem brevetat de control la temperaturi ridicate. Ciclul acesta a primit Certificatul Britanic pentru alergii si este eficient in eliminarea alergenilor care se formeaza pe hainele umede.

Design-ul uscatorului cu condensare Hotpoint TCD83B6HZ este asemanator cu cel al unei masini de spalat, cu deosebirea ca usa se deschide din partea stanga, insa culoarea neagra a usii ii confera un aspect aparte. Dispune de semnalizare acustica la terminarea programului, cat si de posibilitatea de a seta o anumita ora la care sa porneasca stoarcerea hainelor.

Hotpoint TCD83B6HZ

Ciclul pentru jucarii de plus al storcatorului cu condensare Hotpoint TCD83B6HZ va ajuta sa pastrati aspectul initial al jucariilor si sa indepartati mai usor praful. De asemenea, dispune si de un tratament de racire de 20 de minute, care actioneaza asupra hainelor uscate, pentru aerisirea si improspatarea acestora, fiind ideal pentru articolele care au fost spalate o singura data sau care au fost abia despachetate.

Daca doriti sa preveniti sifonarea hainelor, puteti opta pentru Crease Care Option, care va centrifuga rufele intermitent fara caldura. Astfel, acest uscator de rufe ofera toate beneficiile pe care vi le puteti dori pentru uscarea hainelor dumneavoastra.

Un dezavantaj poate fi considerat insa volumul mai crescut de energie pe care il presupune, deoarece apartine clasei energetice B. Daca ar fi apartinut clasei energetice A, ar fi fost cu siguranta mai bine, insa este un uscator care incanta prin celelalte optiuni pe care le ofera, suficiente pentru a va putea bucura de un produs eficient.

Daca sunteti incantati de caracteristicile uscatorului de rufe cu condensare Hotpoint TCD83B6HZ  si doriti sa aflati mai multe informatii, puteti accesa bannerul de mai jos. Tot aici veti afla si pretul actualizat al acestui produs.

banner 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.