Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

HP Compaq CQ58-D0 cu procesor Intel® Celeron® Dual CoreTM B830 1.80GHz – pret si specificatii!

HP Compaq CQ58-D0 HP Compaq CQ58-D0 este unul din cele mai ieftine laptopuri noi de pe piata, un laptop pentru cei care doresc sa navigheze pe internet, sa vorbeasca pe skype sau pe messenger, sa asculte muzica sau chiar sa vada filme HD. La jocuri nu prea avem cum sa-l laudam, este doar un laptop office, care stie sa-si faca treaba extrem de bine in aceasta categorie.


Daca este ieftin nu inseamna ca are o configuratie slaba, totusi avem de aface cu un Dual Core cu frecventa de 1.8 GHz ce are o memorie ram de 4 Gb si un HDD de 500 GB. Tot ce lipseste la acest laptop este o placa video, de aceea am spus mai sus ca nu este un laptop gaming.

Imbucurator la un laptop ce nu depaseste 1200 RON este faptul ca gasim portul HDMi, foarte important pentru cei care doresc sa-l conecteze la televizor.

Ca design nu arata deloc rau, pentru un laptop facut pe vapor chiar nu am ce sa comentez, se prezinta bine, are cateva caracteristici la fel ca cele care costa 2500 RON si are un pret destul de mic. HP Compaq CQ58-D0 este cadoul perfect pentru un elev sau student, este un laptop care stie sa faca foate multe, putem sa inscriptionam CD-uri si DVD-uri, putem asculta muzica, putem vedea filme HD si putem sa ne si jucam cateva jocuri mai vechi precum FIFA 2008, Counter Strike etc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J