Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

HTC One Zoe: Pret si caracteristici !

htc_oneIn aceasta seara va prezentam un Smartphone ce se bate cu Samsung Galaxy S4, este vorba de noul model de la HTC, intitulat simplu „ONE Zoe” pare sa fie in topul preferintelor oamenilor. Nu vrem sa fim rai insa noi spunem ca este mult mai slab decat S4, dar totusi ne place mai mult noul HTC.

HTC One in stocul eMAG – Vezi pretul la OFERTA !!!

Ca si caracteristici principale putem sa discutam despre

– camera foto care este de 4 mp, nu am inteles de ce asa mica, adica cei de la nokia fac cu camera de 41 de mp si HTC nu au pus si ei macar 5-8 MP, oare care sa fie motivul ?
– in privinta procesorului nu avem ce sa comentam, quad core (4 nuclee) 1.7 GHz Krait 300 este chiar mai bun decat cel de pe S3, insa nu mai bun decat cel de pe S4.
– Corning Gorilla Glass 2, o dovada ca ecranul nu se zgarie usor, dupa cum stiti sau facut sute de teste pe telfoane si le-au zgariat si cu cuiul si au rezistat intr-un mod fantastic;
– camera video este in pas cu moda, adica 1080p@30fps nu gasim decat pe DSLR-uri;
– dupa cum ne-am obisnui avem de aface cu android versiunea OS, v4.1.2 (Jelly Bean), aceasta fiind upgradabila la v4.2.2 (Jelly Bean)

Pentru moment atat avem de spus despre noul HTC One Zoe, in curand o sa avem si un review in limba Romana, pana atunci va lasam sa urmariti cel mai nou si cel mai complet review facut pentru acest smartphone.
One thought on “HTC One Zoe: Pret si caracteristici !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J