Husa pentru Galaxy S4! Vezi ce husa se potriveste cel mai bine…

Husa Samsung Flip Cover EF-FI950BBEGWW este una din cele mai cautate modele pentru Samsung Galaxy S3 si S4, cel putin asa spun vanzarile din ultima perioada. Detinand modelul S3 am apelat la aceasta husa si parca la inceput nu prea ma impacam cu ea, insa acum este cu totul altceva, m-am obisnuit si pot spune ca sunt foarte multumit de alegerea facuta.

Practic este o husa ce protejeaza foarte mult display-ul ecranului, dar si partea din spate a telefonului, practic este o husa formata dintr-un capac si o parte materiala foarte fina. Se vede ca este originala pentru ca se potriveste de minune la telefn, este perfecta din toate punctele de vedere insa ca si minus la aceasta husa este atunci cand scapi telefonul din mana.

Nu il protejeaza foarte mult la cazaturi, asta spunem in comparatie cu acele huse din silicon, dar daca punem o husa de silicon + telefonul care este destul de mare va d-ati seama ca o sa tinem o caramida foarte mare in mana.

Husa Samsung Flip Cover EF-FI950BBEGWW pentru Galaxy S4, Neagra este la un pret de 129 RON, iar noi spunem ca isi face banii din toate punctele de vedere. Mai jos aveti o poza cu aceasta husa, daca doriti sa o achizitionati puteti accesa link-ul cu rosu din acest articol si veti beneficia de transport gratuit oriunde in romania.

husa samsung galaxy s4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.