Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Huse cool pentru dispozitivele de la Apple si Samsung

Atunci când îţi cumperi un telefon ca iPhone 7 este clar de la sine că vrei să ai un telefon performant, care să te ţină, care să îţi pună în valoarea personalitatea, şi recunoaştem chiar şi noi, un telefon este o investiţie pe termen lung. Aşa că unul dintre cele mai importante criterii este să te apuci şi să îţi cauţi o husă cool pentru el. Dar ce înseamnă de fapt o husă cool dacă gândim tot mai profund?

huse iphone 7 br

1. Husa trebuie să îţi protejeze telefonul

O husă de telefon trebuie să fie exact ca aceste huse iPhone 7 . Să arate bine, să fie practice, şi în primul rând cel mai important lucru e să îţi ofere siguranţa că telefonul tău este protejat. Eu nu am un iphone, mereu am fost fanul telefoanelor de la Samsung, însă chiar şi pentru ele… deşi sunt nişte telefoane cu ecran curbat, eu am găsit nişte huse excelente. Ceea ce m-a făcut ca astăzi să mă pot lăuda că am unul dintre cele bune telefoane, fără nicio zgârietură, datorită husei luate de pe BrandGsm.ro

 

2. O husă trebuie să arate bine

Că vrem sau nu vrem, mentalitatea noastră ca şi oameni este mereu îndreptată către frumos. Aşa e şi în cadrul huselor de telefon, ele trebuie să fie de cele mai multe ori cool şi frumoase. Iar BrandGsm vine cu o gamă foarte largă de huse din care îţi poţi alege cea pe care tu o consideri potrivită pentru personalitatea ta.

3. Cât de mult contează costul unei huse de telefon?

Acum să fim serioşi, nu sunt adeptul huselor de telefon de câteva sute de lei, însă o husă care să te ţină muuuuult, eu cred că ar putea să coste între 50-100 de lei. De exemplu, aceste huse Samsung Galaxy S7 Edge nu costă exagerat de mult, însă atunci când o cumpăr am siguranţa că BrandGsm îmi va pune în valoare telefonul şi mă va ajuta să îl protejez de căzături. Un factor important de protecţie este şi folia de sticlă pe care eu personal o ador. Dacă nu o aveam, posibil ca astăzi să nu mai fi avut ecranul intact, iar dacă husa îmi lipsea… se spărgea spatele, că e destul de uşor să îmi dau seama că şi ăla e format din sticlă.  So, în consecinţă câteva sute de lei investite te scapă de costurile unui ecran nou care de multe ori trece de 1000 de lei.

huse samsung galaxy s7 edge brand gsm

De ce să cumperi huse de telefon de la BrandGsm.ro?

Păi dacă nu de la ei… unde crezi tu că mai găseşti huse ieftine, cool şi bune? Garantat! BrandGsm este unul dintre cele mai bune branduri în accesorii pentru telefon şi îi poţi găsi chiar şi prin mall-urile prin care te duci ocazial sau zilnic. Totul e să vrei să îţi protejezi telefonul!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J