Huse de calitate pentru telefonul tau

Desi poporul roman este cam reticent la cumparaturile din mediul online eu am ales sa fiu mai indrazneata si sa imi fac cumparaturile in proportie de 70% de pe internet scutindu-mi astfel timpul ce l-as fi pierdut sa ma deplasez pana la un magazin plus vizualizarea si compararea produsului de care as avea nevoie. Alegera mea nu a fost una proasta atata timp cat am stiut ceea ce caut. Singurul sfat pe care as indrazni s ail dau este acela de a alege cu grija magazinul de la care vei comanda. Magazinele de renume sau cu ani vechime pe piata nu isi vor jigni clientii cu produse necorespunzatoare.

De aceasta data imi era necesara o husa pentru noul meu telefon IphoneX, dupa o navigare amanuntita pe diverse siteuri am ajuns la BrandGSM firma cu o experienta in domeniul accesoriilor de telefonie mobile de 17 ani. Am navigat pe pagina web incepand de la produsele ce ma interesau, pana la parerile clientilor si nu numai. Unii dintre ei au fost foarte multumitit, altii mai putin ceea ce era de asteptat sa fie pareri atat pro cat si contra. Cel mai mult mi-a placut ca sunt autorizati ca magazin de incredere prin certificarea Trusted, ofera consiliere de specialitate, ofera garantie la toate produsele ceea ce un butic de cartier nu o va face absolute niciodata, livreaza atat prin curier cat si prin posta, comercializeaza atat accesorii originale cat si accesorii realizate de producatori autorizati.

Mi-am achizitionat o husa iPhone X, confectionata din piele de inalta calitate, care nu modifica forma initiala telefonului, produsa de Apple. Am primit produsul acasa prin curier rapid in 48h de la preluarea comenzii. Mentionez ca husa este identica cu imaginea afisata pe site si se potriveste perfect telefonului pentru care a fost creata. Are o textura fina la atingere. Telefonul se incarca wireless cu husa montata, functia On/Off – ecranul se deblocheaza/blocheaza la deschiderea/inchiderea husei ceea ce imi place la nebunie. Va recomand sa vizualizati oferta magazinului BrandGSM pentru calitatea produselor si nu veti regreta alegerea facuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.