Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Incarcator wireless pentru Samsung Galaxy S4: EP-WI950EWEGWW

Daca ati ajuns la acest articol inseamna ca aveti un telefon Samsung Galaxy S4, daca nu aveti inseamna ca doriti sa va cumparati, sau daca nu doriti sa va cumparati inseamna ca doar doriti sa fiti informati cu noile tehnologii de la Samsung.

De aceasta data este vorba de un incarcator WiFi pentru binecunoscutul model Samsung Galaxy S4, unul din cele mai bune telefoane in anul 2013, un telefon care a venit cu o multime de functii si senzori, printre care si incarcarea telefonului fara sa bagam vreun cablu in el (verifica noua oferta de pret).

Asadar, incarcatorul este original de la Samsung si se numeste EP-WI950EWEGWW, a fost conceput special pentru acest telefon, este relativ scump insa pentru cei care au dat 2000 ron pe un asemenea telefon cu siguranta isi permit sa cumpere si un incarcator wireless.

Incarcator wireless Samsung EP-WI950EWEGWW pentru Galaxy S4

Nu dorim sa ii laudam pe cei de la Samsung, insa cu siguranta cand fac ceva o fac cu mult devotament atat in lumea telefoanelor mobile cat si in celelalte produse pe care ei le ofera. De aceasta data este vorba de un simplu incarcator WiFi despre care nu prea avem ce sa discutam.

Toate cele bune si va mai asteptam pe site-ul nostru pentru a vedea cele mai noi review-uri!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J