Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Încărcătorul pe care îl aşteptam cu toţii

Nu este vorba despre un încărcător miraculos care să rezolve problema bateriilor cu durată scurtă a smartphone-urilor, dar este vorba despre un încărcător care rezolvă o altă problemă: lungimea cablului. Astfel, Cable Night este încărcătorul ideal, fie că trebuie să ne încărcăm telefonul la birou, iar priza este la 3 metri distanţă, fie că suntem acasă, iar priza este lângă măsuţa de cafea.

Echipa Native Union s-a gândit să rezolve inconvenientul cablului de la reîncărcător şi a creat Cable Night, încărcătorul cu un cablu de 3 metri, menit să conecteze smartphone-ul sau tableta la orice priză din imediata apropiere. Încărcătorul are cablul împletit, ceea ce îl face ajustabil pe orice suprafaţă, şi are prevăzut un nod care ajută la prinderea cablului astfel încât acesta să nu alunece de fiecare dată când telefonul este deconectat.

nativeunion-2
Night Cable nu este un cablu oarecare, pe lângă funcţionalitatea acestuia, inventatorii au pus mare preţ şi pe design. Acesta este de culoare roşie şi este disponibil într-o versiune reflectorizantă pentru Iphone-uri şi Ipad-uri, culorile dintre care puteţi alege fiind roşu, albastru sau varianta zebră. Preţul încărcătorului colorat şi reflectorizant este de 39 de dolari, destul de scump pentru un simplu încărcător. Dar, inventatorii spun că avantajele sunt multiple, iar cablul se va dovedi de neînlocuit, odată ce îl veţi cumpăra.

Poate părea amuzant, dar de multe ori incidentele cauzate de cablul de la telefon, tabletă sau laptop ne pot costa. Cui nu i s-a întâmplat să-i cadă pe jos telefonul, sau să se împiedice de cablu, deseori să i se spargă şi ecranul, din cauză că lungimea cablului acestuia era prea scurtă?

Cable Night este deja disponibil în Statele Unite şi, cu siguranţă, după cum au declarat producătorii, vânzările vor fi foarte mari, astfel că îl vom avea cât de curând şi în magazinele de specialitate din România.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J