Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

REVIEW: Indesit BIAA13F – pret si oferte !

Inca din primele randuri tin sa mentionez ca sunt foarte multumit de acesta combina Indesit BIAA13F, precizez ca aceasta combina a venit la momentul oportun. Chiar astazi mi-am achizitionat-o, deoarece chiar pana de sarbatorile Pascale frigiderul vechi m-a lasat, stiti voi, exact cand tie lumea mai draga trebuie sa te lase ceva.

Dar cu ce putea sa vina Iepurasul mai bun decat combina frigorifica Indesit BIAA13F, astfel Iepurasul a impacat pe toata familia prin aceasta achizitie.

Eu sunt foarte multumit datorita tehnologie ce ii aduce un plus acestei combine, avand sistemul de racire No Frost, care de altfel foarte putine combine il au (verifica noua oferta de pret).

De asemenea, Indesit BIAA13F are un consum redus de energie si nu mai permite formarea de inghetare, lucru adesea intalnit la vechile modele.


O alta multumire a mea este capacitatea sa, volumul brut de 300 de litri, fiind structurat astfel: frigiderul are 212 litri cu 3 rafturi din sticla, cu compartimente si suporturi pe usa.

Congelatorul are 88 de litri, de asemenea cu 3 copartimente, iar ca si idee pot spune ca produsele bagate in el sau congelat extrem de rapid

Indesit BIAA13F

Pot spune ca sunt extrem de multumit de calitatea finusajului, asta pentru este din inox, un inox ce ii ofera un plus de eleganta si protectia antibacteriana care ajuta la pastrarea mancarii pe o perioada mai indelungata.

De asemenea, un aspect foarte important il reprezina clasa A+, datorita acestei clase, consumul anual de energie electrica este de aproximativ 296kwh/an, destul de acceptabil pentru capacitatea sa din punct de vedere al volumului.

Ca si dimensiune, avem o latime de 60 de cm si o adancime de 65,6 cm, consider ca este dimensiunea perfecta pentru a renunta la vechiul model de frigider pe care il aveti.

Cu aceast model Indesit BIAA13F , combatem toate probleme de la momentul actual , pana si autonomia sa este cu aproximatie 13 ore, asadar daca s-a luat curentul, avem timp suficient sa rezolvam problema si sa chemam un electrician, astfel mancarea ramane la fel de buna pe tot parcursul incidentului

In primul rand avem atat frigider cat si congelator, dimensiune generoasa, design elegant, consum acceptabil, si nu in ultimul rand sa nu uitam de pretul extrem de scazut, eu am reusit sa prind o oferta extrem de buna si nu regret nici un moment ca am achzitionat modelul Indesit BIAA13F .

Raportul dintre pret si calitate este mai mult decat acceptabil, am putea spune cu datorita noului firgider de la Indesit, a venit Iepurasul la toata familia, asa ca dulciurile copiilor si mancare va sta tot timpul proaspata.

Asadar ce mai astepti, propun sa o incercati, eu o recomand din toata inima.
3 thoughts on “REVIEW: Indesit BIAA13F – pret si oferte !

 1. Denisa

  Foarte buna aceasta combina, chiar azi mi-a sosit si mie acasa, nu ma asteptam sa fiu atat de multummita este foarte incapatoare .
  O recomand cu drag.

  Reply
  1. zonait Post author

   Frigider Zanussi ZRT27100WA vine si cu aceasta functie, o functie nou in randul frigiderelor

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J