Indesit Innex XWDA 751480X: Review si pret!

In acest articol vom discuta despre masina de spalat rufe Indesit Innex XWDA 751480X, o masina de spalat mai speciala, de ce zic speciala ? …pentru ca si usuca rufele, asadar se intituleaza „Masina de spalat cu uscator”, un model mai deosebit pentru gospodinele care nu vor sa mai intinda rufele pe balcon sau mai stiu eu pe unde.

Indesit este una din cele mai cunoscute marci in materie de masini de spalat, in Romania chiar si-au creat un renume datorita calitatii si a pretului destul de scazut in comparatie cu competitorii sai.

Indesit Innex XWDA 751480X imbina utilul cu placutul, este o masina 2 in 1, poate spala 7 kg de rufe si poate usca 5 kg, arata foarte bine la exterior si este extrem de usor de folosit datorita panoului care ne arata pictogramele ficarui program in parte.

Ca tot am discutat despre programe, avem 4 categorii: cicluri rapide pentru articole mai putin murdare, optiuni indepartare pete, indepartare mirosuri si Water Balance, din aceste categorii fac parte 16 programe de spalare si 12 programe de uscare.

SFAT: Daca aveti o masina de spalat nu cumparati separat uscator pentru ca o sa va coste o gramada de bani, mergeti pe o masina 2 in 1 si faceti treaba doar printr-o apasare de buton.

Indesit Innex XWDA 751480X

Clasa de eficienta energetica este A al fel ca si clasa de eficienta la spalare, iar pentru cei care ii intereseaza ii anuntam ca pentru un program standard avem un consum de 4.76 kw/h.

Pro: Este un produs 2 in 1 de calitate, cu foarte multe programe si optiuni, design ok datorita afisajului LED si a capacului usor dus spre cromatic, destul de fiabila si eficienta.

Contra: Pretul usor piperat, insa cei care dispun de bani sa nu mai stea pe ganduri pentru ca merita. 

Tip produs: Masini de spalat cu uscator
Tip incarcare: Frontala
Tip afisaj: LCD
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Capacitate de incarcare ( kg): 7 spalare / 5 uscare
Clasa de eficienta energetica: A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.