Indesit Innex XWDA 751480X – masina de spalat cu uscator!

De foarte multe ori spatiul limitat de care dispunem poate reprezinta o problema chiar si atunci cand dorim sa ne uscam rufele. Pentru a evita lipsa de spatiu necesara pentru intinderea rufelor proaspat  spalate, dar si pentru a asigura excelente programe de spalare, a fost creata masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X.

Aceasta masina de spalat dispune de un design placut, iar printr-o simpla apasare, este posibila pornirea, selectarea si inceperea procesului de spalare si uscare. Rezultatele de spalare care se pot obtine prin utilizarea acestei masini de spalat sunt foarte bune, iar hainele vor fi mult mai usor de calcat.

Cine nu isi doreste ca in doar 45 de minute de la incarcarea masinii de spalat, hainele sa fie spalate si uscate, gata de a fi imbracate? Cu aceasta masina de spalat, acest lucru este posibil, deoarece dispune de functia Spalare & Uscare rapida, iar hainele vor fi spalate si uscate in doar 45 de minute. Se pot spala delicat hainele din demin, iar blugii si vor mentine culoarea si vor arata foarte bine si dupa mai multe spalari.

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X

O alta caracteristica importanta a masinii de spalat cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X consta in senzorul automat pentru nivelurile de uscare, astfel incat nu mai trebuie sa incercati sa ghiciti care este setarea potrivita. Senzorul automat de la Indesit este instalat la nivelul tamburului, monotorizeaza nivelul de umiditate si stopeaza functionarea acestuia in momentul in care hainele sunt perfect uscate.

Clasa de eficienta la centrifugare a masinii de spalat cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X este A, tot A fiind si clasele pentru eficienta enegetica si eficienta la centrifugare. De asemenea, viteza de centrifugare este de 1400 rpm, dispune de posibilitatea de a selecta centrifugarea si de programare intarziata. Tipul afisajului este LCD, iar capacitatea de incarcare pentru spalare este de 9 kilograme, cea pentru uscare fiind de 6 kilograme.

Consumul mediu anual de apa este de 18400 litri, iar consumul standard in program de kWh este de 4.76. Totodata, dispune de 16 programe de spalare, pentru a acoperi toate tipurile de tesatura, cat si de 12 programe de uscare. Astfel, este o masina potrivita atat pentru familiile numeroase, cat si pentru persoanele care nu dispun de suficient spatiu pentru o uscare corespunzatoare a hainelor sau au un program foarte incarcat si doresc ca hainele sa fie spalate si uscate intr-un timp mai scurt.

Pentru a afla mai multe informatii despre aceasta masina de spalat cu uscator, cat si un pret actualizat, accesati bannerul de mai jos. Cumparaturi placute!

banner 3

  • Tip produs: Masini de spalat cu uscator
  • Tip incarcare: Frontala
  • Tip afisaj: LCD
  • Viteza de centrifugare (rpm): 1400
  • Capacitate de incarcare ( kg): 7 spalare / 5 uscare
  • Clasa de eficienta energetica: A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.