Indesit Innex XWDE 961480X – masina de spalat cu uscator !

Va aflati mereu in criza de timp si nu puteti dedica suficient timp activitatilor casnice, precum pentru spalarea hainelor. Indesit a gasit solutia ideala, prin masina de spalat cu storcator Indesit Innex XWDE 961480X, care dispune de programe speciale. Astfel, prin functia Spalare & Uscare rapida (Express Wash & Dry), permite, in doar 45 de minute, spalarea si uscarea hainelor.

Acestea vor putea fi purtate imediat, insa este mentinuta si culoarea hainelor, astfel incat blugii vor arata ca noi chiar si dupa mai multe spalari. Daca doriti sa va spalati echipamentele sportive si incaltaminerea sport, cu ajutorul acestei masini este posibil, fiind obtinute bune rezultate de spalare.

De asemenea, setarea programului de spalare nu va mai reprezenta o problema, daca folositi masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X, deoarece dispune de un senzor automat, care este instalat la nivelul tamburului si care monotorizeaza nivelul de umiditate. Astfel, atunci cand hainele sunt perfect uscate, senzorul va opri functionarea uscatorului.

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE

Daca doriti sa progamati masina de spalat sa porneasca la o anumita ora, acest lucru este posibil, gratie optiunii Delay Timer, care permite pornirea singura a masinii la ora selectata. Totodata, masina apartine clasei de eficienta energetica A, cat si clasei de eficienta la centrifugare A si de eficienta la spalare A. Mai mult decat atat, viteza maxima de centrifugare este de 1400 rmp, iar consumul anual de energie este de 1224 kWh. Consumul de apa este de 19000 litri pe an.

In ceea ce priveste programele de spalare, masina de spalat Indesit Innex XWDE 961480X dispune de 16 astfel de programe, cu un numar de 12 programe de uscare. De asemenea, dispune de optiunea pentru indepartarea petelor si optiunea de reglare a vitezei de centrifugare. Capacitatea maxima de incarcare este de 9 kilograme, iar cea de uscare este 6 kilograme, fiind o masina potrivita si pentru familiile numeroase sau pentru persoanele care spala un mare volum de haine.

Este adevarat ca si pretul acestei masini de spalat este unul mai mare, spre desebire de alte masini, insa si functiile de care dispune sunt pe masura. Din punct de vedere al raportului calitate-pret, se poate spune ca este unul foarte bun.
In cazul in care aceasta masina de spalat cu storcator Indesit va atras atentia si doriti sa obtineti mai multe informatii, alaturi de un pret actualizat, puteti accesa bannerul de mai jos.
banner 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.