Inovatii noi pe tablete! Vezi cum avanseaza tehnologia…

Cele mai noi inovatii pe piata tabletelor sunt pe masura asteptarilor, unele sunt rezistente la apa, altele pot fi transformate cu usurinta intr-ul notebook. Iata cateva exemple de astfel de tablete care aduc inovatii pe piata si asa aglomerata din domeniu.

Noua tableta de la Fujitsu poate fi scufundata in apa timp de 30 de minute fara a fi afectata. Noul Arrows a fost prezentat ca fiind cea mai versatila tableta de pe piata, circuland zeci de videoclipuri pe YouTube cu aceatsa tableta scufundata in apa. Tableta Lenovo  este echipata cu o baterie de tip nou care ii dubleaza durata de viata si care poate fi foarte usor transformata intr-un laptop.

Inovatiile nu se opresc aici, XO 3.0  vine si ea cu inovatii cum ar fi alimentarea de la lumina solara si cel mai mare avantaj al tabletei este ca se poate folosi si in lumina puternica, afisajul pemitand acest lucru si eliminand un mare neajuns al tabletelor si a telefoanelor mobile.

Lenovo IdeaPad YOGA vine si el cu ceva nou, dorind sa ne satisfaca prin versatilitate, fiind un dispozitiv 4 in 1. Ruleaza sitemul de operare Windows 8 si este extraordinar de subtire avand doar 0.67 cm grosime.

Sony Xperia Tablet este si ea asteptata cu nerabdare de iubitorii de tablete , mai ales ca reclamele si prezentarile disponibile o recomanda ca una din cele mai novatoare de pe piata de profil. Prezentarea oficiala va avea loc in curand  la Sony pre-IFA de pe 29 August si va putea fi cumparata la sfarsitul lunii septembrie. Precum se vede, sfarsitul lui 2012 este plin de surprize placute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.