iPad Mini și Mac Book 13 vor fi lansate împreună

Iubitorii produselor IT de la Apple așteptau în mod normal data de 23 octombrie pentru apariția mult așteptatei tablete iPad Mini, însă compania condusă acum de Tim Cook a mai pregătit o lansare – Mac Book Pro 13. Noul Mac Book vine să continue succesul modelului anterior, Pro 15, care datorită ecranului cu retina display a înregistrat vânzări record.

Aceste două prezentări în aceeași zi par o greșeală la prima vedere, avand în vedere că două lansări diferite aduc un plus de faimă privind productivitatea. Însa, lansarea device-urilor iPad Mini și Mac Book Pro 13, în ziua de 23 octombrie, a fost aleasă în mod intenționat pentru că după doar 3 zile Microsoft va inaugura noul Windows 8. Așadar, Apple vrea ca în acest mod să minimalizeze din impactul ce l-ar putea avea Windows 8 și să dea astfel o demonstrație de înfruntare a concurenței, foarte inspirată.

Tableta iPad Mini va avea cel mai probabil 7.85 inch, știut fiind faptul că Steve Jobs disprețuia tabletele cu diagonala de 7 inch. Se crede că modelul Mini nu va avea Retina Display tocmai pentru a putea fi accesibil nu doar celor foarte bogați.

Cât despre Mac Book Pro 13, se cunoaște deocamdată că va fi disponibil atât în variantă obișnuită, cât și cu dotări pentru clienții mai cu dare de mână. Deși cei de la Apple păstrează secretul privind specificațiile tehnice ale lui modelului Pro 13, s-a descoperit totuși că acest nou laptop va avea un procesor Ivy Bridge, porturi USB 3.0, HMI și SSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.