Iphone 6 își pierde forma inițială dacă este ținut în buzunarul blugilor?

Controversele legate de Iphone 6 nu încetează să apară. Cel mai recent este legat de flexibilitatea acestuia, atunci când este ţinut în buzunarul pantalonilor. Astfel că, odată introdus într-un buzunar strâmt, precum cel al blugilor, telefonul se curbează, modificându-şi forma. Problema este că acesta nu mai revine la forma iniţială. Subiectul a stârnit o furtună de reacţii pe reţelele de socializare, unde subiectul a fost menţionat de 57 000 de ori, iar nemulţumiţii sunt în special persoanele de sex masculin.
Iphone-ul poate fi îndoit foare uşor, aceasta este cea mai mare nemulţumire a utilizatorilor. Mai mult, comparativ cu rivalul Samsung Galaxy Note, Iphone 6 este mult mai friabil şi nu-şi revine la forma iniţială, spre deosebire de competitorul său, care este la fel de flexibil, dar revine la forma normală atunci când presiunea asupra lui nu mai este exercitată.

-514668
Cei de la Apple nu au comentat în niciun fel nemulţumirile clienţilor. Însă noul Iphone nu este primul telefon care se confruntă cu problema aceasta. Iphone-urile 4 şi 5 au stârnit aceleaşi reacţii, la fel şi HTC One. Se consideră totuşi că presiunea fizică exercitată asupra telefonului trebuie să fie foarte mare, iar modificarea formei acestuia este strict o dovadă de neglijenţă, iar amploarea nemulţumirilor nu este decât o formă de publicitate negativă la adresa Apple.
După lansarea Iphone 4 au au apărut o serie de nemulţumiri legate de pierderea semanlului dacă partea telefonului în care se afla antena de recepţionare a semanalului era acoperită.
Totuşi, dacă doriţi să vă menţineţi noul gadget în cea mai bună formă şi în siguranţă, mai ales dacă aveţi o viaţă extrem de agitată, o husă de protecţie este mai mult decât utilă, deşi maschează designul sau, pur şi simplu, nu-l ţineţi în buzunarele strâmte ale pantalonilor.
Aşteptăm să vedem reacţia celor de la Apple în ceea ce priveşte această problemă a flexibilităţii, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul Iphone 4 când problema semnalului a fost rezolvată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.