Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Iphone 6 își pierde forma inițială dacă este ținut în buzunarul blugilor?

Controversele legate de Iphone 6 nu încetează să apară. Cel mai recent este legat de flexibilitatea acestuia, atunci când este ţinut în buzunarul pantalonilor. Astfel că, odată introdus într-un buzunar strâmt, precum cel al blugilor, telefonul se curbează, modificându-şi forma. Problema este că acesta nu mai revine la forma iniţială. Subiectul a stârnit o furtună de reacţii pe reţelele de socializare, unde subiectul a fost menţionat de 57 000 de ori, iar nemulţumiţii sunt în special persoanele de sex masculin.
Iphone-ul poate fi îndoit foare uşor, aceasta este cea mai mare nemulţumire a utilizatorilor. Mai mult, comparativ cu rivalul Samsung Galaxy Note, Iphone 6 este mult mai friabil şi nu-şi revine la forma iniţială, spre deosebire de competitorul său, care este la fel de flexibil, dar revine la forma normală atunci când presiunea asupra lui nu mai este exercitată.

-514668
Cei de la Apple nu au comentat în niciun fel nemulţumirile clienţilor. Însă noul Iphone nu este primul telefon care se confruntă cu problema aceasta. Iphone-urile 4 şi 5 au stârnit aceleaşi reacţii, la fel şi HTC One. Se consideră totuşi că presiunea fizică exercitată asupra telefonului trebuie să fie foarte mare, iar modificarea formei acestuia este strict o dovadă de neglijenţă, iar amploarea nemulţumirilor nu este decât o formă de publicitate negativă la adresa Apple.
După lansarea Iphone 4 au au apărut o serie de nemulţumiri legate de pierderea semanlului dacă partea telefonului în care se afla antena de recepţionare a semanalului era acoperită.
Totuşi, dacă doriţi să vă menţineţi noul gadget în cea mai bună formă şi în siguranţă, mai ales dacă aveţi o viaţă extrem de agitată, o husă de protecţie este mai mult decât utilă, deşi maschează designul sau, pur şi simplu, nu-l ţineţi în buzunarele strâmte ale pantalonilor.
Aşteptăm să vedem reacţia celor de la Apple în ceea ce priveşte această problemă a flexibilităţii, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul Iphone 4 când problema semnalului a fost rezolvată.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J