Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Kruger&Matz Soul 2, un smartphone ieftin cu Windows Phone 8.1

Kruger&Matz, brandul polonez detinut de Lechpol, a lansat un nou smartphone ieftin, Soul 2, care este si primul sau model cu sistem de operare Windows Phone 8.1.

„Acesta este primul smartphone Kruger&Matz cu sistem de operare Windows Phone 8.1. Am dezvoltat acest telefon ca raspuns la cererea in continua crestere din partea clientilor nostri. Totodata, SOUL 1 este un model foarte popular, motiv pentru care am dorit sa le oferim mai multe optiuni din care sa-si aleaga modelul prefererat. De acum, acestia pot utiliza sistemul lor preferat de operare pe un dispozitiv elegant Kruger&Matz”, a declarat Michal Leszek, fondator Krüger&Matz.

Smartphone-ul Kruger&Matz Soul 2 are un ecran de 4,7 inch la rezolutie HD de 1280 x 720 de pixeli, camera principala de 8 MP (cu blitz si autofocus), camera frontala de 2 MP si o grosime de doar 7 mm.
Kruger&Matz Soul 2 (3)Acesta vine bazat pe chipsetul Qualcomm Snapdragon 200 (MSM8212) cu procesor ARM Cortex A7 quad-core la 1,2 GHz, 1 GB de memorie RAM, 8 GB spatiu de stocare, placa grafica Adreno 302 si sistem de operare Windows Phone 8.1. Smartphone-ul mai include Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth v4.0, 3G, GPS, dual SIM, 1x port Micro USB, slot de card microSD de pana la 32 GB si o baterie de 1750 mAh.Kruger&Matz Soul 2„99% dintre noi utilizeaza telefoanele pentru a apela sau pentru a trimite mesaje, pentru a naviga pe Internet, pentru a face fotografii si pentru a folosi GPS-ul. Acestea sunt functiile principale ale unui telefon si, de aceea, focusul nostru merge in aceste directii atunci cand dezvoltam produsele Kruger&Matz. Alte elemente importante sunt legate de distractie / jocuri in timpul liber ori managementul timpului si sarcinilor la birou. Totusi, mai intai de toate, telefonul trebuie sa asigure functiile de comunicare, de consum de Internet si de realizare a fotografiilor, oferind oamenilor un instrument util, cu design atractiv si actualizat cu ultimele tehnologii”, a mai adaugat Michal Leszek.
Kruger&Matz Soul 2 (2)Kruger&Matz Soul 2 este deja disponibil in Romania, pe site-ul producatorului si la partenerii sai, iar pretul de pornire este de 650 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J