Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Lada frigorifica (Congelator) Daewoo FF-258H: pret si review!

Prezentam astazi un produs care se adreseaza in general persoanelor care stau in mediu rural, acolo unde taierea animalelor este un sport national, iar ca sa pastrezi carnea proaspata si in siguranta atunci iti trebuie o lada frigorifica, ei bine noi astazi prezentam modelul Daewoo FF-258H, o lada frigorifica care vine cu un pret special, o oferta de nerefuzat.

Lada frigorifica Daewoo FF-258H are o capacitate 198 litri, un volum foarte bun incat putem baga si porcul si gainile la congelat, plus de asta ne mai ramane loc si pentru o bere la rece. Lada frigorifica (Congelatorul) cu siguranta se poate folosi si in magazine de cartier, putem sa tinem inghetata sau alte produse la congelat.

Cu un design alb si cu o capacitate de 198 litri, congelatorul Daewoo FF-258H vine cu clasa energetica A+, iar ca si greutate cantareste 35 kg. In ciuda faptului ca vine cu un volum destul de generos, lada frigorifica Daewoo FF-258H nu ocupa un spatiu prea mare.

Daewoo FF-258H

Mai multe nu prea avem de prezentat, doar va spunem ca este o lada frigorifica cu un raport calitate pret foarte bun, probabil exista si alte lazi frigorifice la un pret mai mic dar cu un volum mult mai mic.

Nu am gasit pe internet informatii despre condumul de energie electrica, insa cu siguranta nu cred ca sunt diferente fata de alte lazi frigorifice. Pot spune ca avem un consum mai mic de energie electrica pentru ca face parte din gama produselor lansate in anul 2014.

Cei care doresc sa achizitioneze Lada frigorifica (Congelator) Daewoo FF-258H o pot face direct din banner-ul de mai jos „verifica pretul actualizat”, in plus primesc transportul gratuit + deschiderea coletului la livrare, garantie 24 de luni si in caz ca au o lada frigorifica, care nu mai este functionala si doriti sa o aruncati, atunci puteti opta pentru ridicare gratuita a produsului vechi. Mai multe detalii gasiti in banner-ul de mai jos.
banner 3
One thought on “Lada frigorifica (Congelator) Daewoo FF-258H: pret si review!

  1. Bogdan

    capacitatea lui este destul de mica in cazul in care stai la tara, si tai pe fiecare an 2-3 porci + gaini si curcani, atunci vei vedea ca vrei un congeloator cu o capacitate mai mare.

    Este foarte bun pentru cei care au animale mai putine, atunci fara nici un fel de problema vor fii multumiti de capacitatea acestuia.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J