Lamborghini 88 Tauri, un nou smartphone de lux si performant

Lamborghini 88 Tauri a fost anuntat de catre companie ca fiind un smartphone de lux, avand o carcasa realizata din materiale foarte scumpe, cu specificatii performante.

„Noul 88 Tauri, proiectat de Tonino Lamborghini, este imbinarea perfecta intre designul italian si cele mai avansate tehnologii, si este singurul smartphone pentru stilul tau de viata.”

Lamborghini ii anunta pe viitori utilizatori ai noului sau smartphone, 88 Tauri, ca este o companie producatoare de masini unice de lux, iar materialele de inalta calitate utilizate la crearea masinilor sale au fost folosite si la producerea acestui smartphone. Carcasa telefonului 88 Tauri este creata din otel inoxidabil, disponibila pe culorile negru, auriu si argintiu, si piele de culoare maronie, neagra, albastra, rosie si portocalie.Lamborghini 88 TauriSmartphone-ul Lamborghini 88 Tauri are un ecran de 5 inch la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 de pixeli, camera principala de 20 MP, camera frontala de 8 MP, design italian cu materiale de lux si slot de card micro SD.

Acesta vine bazat pe chipsetul Qualcomm Snapdragon 801 cu un procesor quad-core la 2,3 GHz, 3 GB de memorie RAM, 64 GB spatiu de stocare si sistem de operare Android 4.4.4 KitKat. Smartphone-ul mai include o baterie de 3200 mAh cu autonomie de functionare, potrivit companiei Lamborghini, de 35 ore de convorbire si de 1000 ore in modul standby, la o singura incarcare.Lamborghini 88 Tauri (2)Lamborghini 88 Tauri va avea un pret de pornire de 6000 dolari, fiind disponibil si livrat pe la sfarsitul lunii decembrie. Cu toate acestea, utilizatorii care doresc sa achizitioneze acest smartphone va trebui sa se grabeasca sa plaseze o comanda, deoarece compania producatoare, Lamborghini, va oferi modelul 88 Tauri in editie limitata, adica doar 1947 de unitati. Numarul de unitati nu a fost ales aleatoriu, acesta are si o semnificatie foarte importanta, si anume anul in care s-a nascut fondatorul companiei, Tonino Lamborghini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.