Lansare Need for Speed: Most Wanted 2012

Electronic Arts a făcut public la adunarea E3 din 2012 faptul că urmează să scoată pe piaţă noul Need for Speed Most Wanted. Jocul va fi lansat pe 30 octombrie 2012 în Statele Unite ale Americii, iar pe data de 2 noiembrie 2012 în Europa.

Această nouă variantă aparţine Criterion Games şi va fi disponibilă pentru PC, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360 şi Android. Este a nouăsprezecea variantă a celebrei serii Need for Speed.

În clipul de prezentare, noul Need for Speed Most Wanted conţine printre altele, trei modele de maşini cu care vei putea să joci: Chevrolet Corvette ZR1, Koenigsegg Agera R şi Hummer H1 Alpha.

Most Wanted va avea o gamă de vehicule din lumea reală, un amestec de maşini de putere, de stradă sau exotice. Maşinile pot fi modificate cu upgrade-uri de performanţă şi upgrade-uri vizuale, cum ar fi culori de vopsea , roţi, motor, suspensii şi caroserie.

Pentru că fanii au cerut-o, Need for Speed Most Wanted va avea un mediu de joc open-worls, accidente spectaculoase, urmăriri cu poliţia, precum şi o versiune mai bună a sistemului Autolog.

Conform producătorilor, jucătorii se vor bucura de o libertate foarte mare în privinţa curselor la care pot participa, fiecare acţiune aducând Speed Points care îmbunătăţesc clasarea în lista de Most Wanted, progresul piloţilor fiind înregistrat în Autolog 2.

Pentru cei ce doresc o experienţă mai bogată, Need for Speed Most Wanted va lansa un pachet ediţie limitată, ce va conţine puncte duble pentru viteză şi două maşini superbe: Maserati GranTurismo MC Stradale si Porsche 911 Carrera S.

Iată ce a afirmat despre joc, producătorul Matt Webster: ”acesta este un Most Wanted pentru o nouă generaţie de gameri. Am adus în acest joc tot ceea ce ştiam despre curse, urmăriri, şi am încercat să îmbinăm toate cunoştinţele pentru o experienţă cât mai placută. Chiar dacă veţi conduce singuri sau împreună cu prietenii, va asigur că va fi o experienţă deosebită”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.