Laptop Acer Aspire E1-571-32344G50Mnks vine cu un HDD extern cadou!

La cumpararea laptopului Acer Aspire E1-571-32344G50Mnks avem din partea celor de la eMag un HDD extern cadou. Acest cadou are o valoare de 269 RON si este o promotie limitata, asadar daca esti in cautarea unui laptop noi te sfatuim sa te grabesti pentru ca oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Acer Aspire E1-571-32344G50Mnks este echipat cu un procesor i3 ce are o frecventa de 2.30GHz, un procesor de ultima generatie care suporta orice aplicatie noua, orice joc si orice film, bineinteles, asta daca este ajutat si de o placa video performanta. Un laptop ce se potriveste oricarui elev sau student.


Ca idee, putem sa continuam cu prezentare configuratiei unde putem sa adaugam cei 4 GB RAM si cei 500 de GB memorie interna unde se pot stoca informatiile de care avem nevoie (filme, jocuri, muzica si aplicatii).

Noile laptopuri de la Acer pot spune ca au un design mult mai frumos decat laptopuri mult mai scumpe, colturi rotunjite, nu foarte gros si placut la atingere. Mai putem adauga ca sunt foarte fiabile si sunt extrem de silentioase, au baterii puternic si se remarca foarte mult prin pretul scazut pe care il ofera producatorii.

Cum spuneam si mai sus, cei de la eMag ofera tuturor ce achzitioneaza acest laptop un HDD extern WD My Passport 3.0, 500GB, 2.5″, USB 3.0, Negru, un cadou ce are o valoare de 269 RON. Design minimalist si foarte fiabil, aceasta fiabilitate fiind cunoscuta la toate produsele Western Digital.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.