Laptop Asus X550CC-XX469D – review si pret !

Cauti un laptop si nu stii pe care sa il alegi ? Atunci te-ai oprit exact in locul potrivit, pentru ca va vom prezenta in cele ce urmeaza un nou laptop Asus din seria X, care nici nu costa mult daca ne raportam la calitatea sa foarte ridicata.

Doar privindu-l suntem captivati de frumusetea sa incredibila, fiindu-ne prezentat intr-o culoare Matte Dark Grey cu dimensiunile (WxHxD) de 380×24.8-31.7×251 milimetri si are o greutate de doar 2.3 kilograme.

Astfel Asus X550CC-XX469D adauga in plus o nota de eleganta si rafinament in ceea ce priveste designul in comparatie cu seriile anterioare.

Dupa prezentarea estetica ne putem concentra acum atentia spre ceea ce conteaza cu adevarat la un laptop, la puterea si performanta acestuia.Asus X550CC-XX469D

Procesorul Intel Core i3 cu o frecventa de 1.8 GHz face ca acest dispozitiv sa se ridice la un nivel foarte ridicat in ceea ce priveste viteza de procesare a datelor si performantelor tehnice. Beneficiind de acest puternic procesor va veti putea bucura in voie de navigarea pe internet, de vizionarea filmelor preferate la cea mai buna calitate.

Imaginea va fi surprinzatoare, culorile atat de naturale fiind redate pe display-ul Glare cu tehnologia LCD LED, avand o rezolutie de 1366×768 si o diagonala de 15.6 inch.

Asa cum ne-a obisnuit si pana acum, Asus, foloseste pentru acest model tehnologiile SonicMaster si AudioWizard, toate astea pentru ca sunetul sa fie de cel mai inalt nivel, pentru a va reda fiecare nuanta prin difuzoarele sale integrate.

Conexiunile la internet vor putea fi realizate la viteze foarte mari, avand posibilitatea de a interactiona cu prietenii dumneavoastra foarte simplu prin retelele de socializare disponibile.

Si pentru ca totul sa fie perfect, laptopul este prevazut cu o camera web HD, cu ajutorul careia veti putea intra si in contact video cu cei cunoscuti de pretutindeni.

Camera video dispune de un senzor foarte sensibil, aceasta putand functiona la aceeasi parametri in conditii de lumina diferite.

Placa video a acestui dispozitiv este de tip dedicata din seria GeForce, model GT 720M, avand o capacitate a memoriei video de 2048mb. Cat despre hard disk va putem spune ca este unul foarte bun de tip SATA, avand o capacitate de 1 TB si cu o viteza de 5400rpm.

Si pentru ca totul sa fie perfect pentru dumneavoastra, Asus a dotat aceasta serie de laptopuri cu o baterie de tip Li-Ion cu 4 celule, garantandu-va astfel cateva ore bune de autonomie in modul de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.