Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Laptop Dell Inspiron 3537 cu procesor Intel® CoreTM i5-4200U 1.60GHz, 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 8670M 1GB – review

In aceasta seara prezentam Dell Inspiron 3537, un laptop care s-a vandut ca painea calda datorita caracteristicilor performante si a pretului extrem de scazut, un laptop marca Dell care vine in intampinarea utilizatorului cu fiabilitate si cu un design foarte placut, rotunjit la colturi si extrem de elegant.

Dell Inspiron 3537 este exact cireasa de pe tort atunci cand vinde vorba despre laptopuri, asta pentru ca vine cu un procesor din generatia a 5-a de la Intel, mai exact i5-4200U in frecventa de 1.6 care paote lucra in modul turbo la 2.6 GHz, de asemenea mai are un Smart Cache de 3 MB si un procesor grafic „Intel® HD Graphics 4400„.


dell_inspiron_3537

 

Pe langa acest procesor care face ca aplicatiile si jocurile sa zbarnaie, putem sa mai amintim de urmatoarele componente:

Memoria RAM de 4 GB impreuna cu procesorul i5 de la Intel, face ca modelul 3537 sa fie unul din cele mai performante laptopuri la acest buget.

Capacitatea de stocare HDD este de 500 GB, pentru cei care doresc mai mult exista modelul 3537 si in alta configuratie (8 GB RAM si HDD 1 TB).

Tehnologia display-ului este LED Backlight, face ca luminozitatea si contrastul sa nu mai fie o problema pentru acest laptop, de asemenea diagonala este standard de 15.6 si rezolutia datorita formatului wide sa fie de 1366 x 768.

Conectivitate: ca si conectivitate putem sa enumeram portul HDMi care este cel mai important in zilele noastre, alaturi de cele 2 porturi USB 2.0 si 2 porturi USB 3.0 la care mai putem sa adaugam mufa RJ-45 pentru conectarea prin fir la internet.

Multimedia, aici avem o camera web ce are nu mai putin de 1 MP, mai putem adauga unitatea optica DVD-RW si difuzoarele stereo, de asemenea gasim si cititorul de carduri.

Placa video NU este integrata, avem o placa video dedicata ce are capacitatea de 1 GB, este din seria RADEON HD 8670M cu chipset de la AMD, asadar este un laptop foarte bun si pentru jocurile care cer placa video dedicata.

Pe final vrem sa precizam ca este un laptop extrem de subtire, are o grosime de circa 3,13 cm facandu-l extrem de elegant si portabil, iar pentru cei care vor sa-l achizitioneze sa nu uite ca fiabilitatea de la DELL este mai presus atunci cand dorim sa achizitionam un laptop.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J