Laptop HP 2000-2d01SQ cu procesor Intel® CoreTM i3-3110M – pret si performante !

img290827_17042013175033_2Cand discutam despre un laptop fiabil atunci putem sa pomenim despre modelul 2000-2d01SQ de la HP, un laptop care vine la pachet cu o configuratie puternica, o configuratie care se potriveste pentru oricine, putem viziona filme HD, putem naviga pe interet, putem asculta muzica si chiar ne putem incerca diverse jocuri. Nu este un laptop gaming sa mearga ultimile jocuri, insa este un model care isi face treaba, perfect pentru incepatori si nu numai.

Modelul HP 2000-2d01SQ s-a evidentiat foarte mult prin procesorul extrem de performant, adica sa pui un i3-3110M 2.40GHz, Ivy Bridge nu ai decat sa apreciezi pe cei de la HP si sa spui „jos palaria”.

Pe langa procesorul extrem de performant avem si un HDD extrem de mare, poate prea mare pentru un utilizator obisnuit, putem salva zeci de filme si mii de melodii fara sa ne stresam cu gandul ca memoria se va umple. De asemenea viteza de transfer este destul de mare tinand cont ca avem un procesor performant si o memorie de 4 Gb DDR3 care ne ajuta atat la viteza de transfer cat si la jocuri si aplicatii.

Avem o veste buna pentru cei care detin un televizor cu HDMi pentru ca isi pot conecta device-ul la acest laptop, asadar putem sa urmarim filme pe un ecran mai mare, la o rezolutie mai buna.

Camera Web HP TrueVision HD este de asemenea un atuu pentru acest laptop, veti arata intotdeauna bine, chiar si in lumina slaba.

Ca si concluzie, HP 2000-2d01SQ este alegerea perfecta pentru un utilizator obisnuit, fara pretentii gaming. Pretul este destul de acceptabil mai ales daca prindeti o oferta buna de la emag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.