Laptop HP Pavilion 15-n003sq cu procesor Intel® CoreTM i7-4500U

Aveti nevoie de un laptop performant si nu stiti pe care sa-l alegeti? Ati nimerit in locul potrivit, pentru ca aici veti descoperi cu adevarat ceea ce cautati! Este vorba de laptopul HP Pavilion 15-n003sq, un laptop de o calitate exceptionala si foarte puternic.

Acest model, HP Pavilion, are o greutate aproximativa de doar 2.28 kilograme, beneficiind de dimensiunile standard (WxHxD) de 385.6×22.6×258 milimetri. Finisajul capacului este de un negru stralucitor, iar restul carcasei fiind intr-un argintiu anodizat, ceea ce ii confera acestui laptop un plus de eleganta, toata aceasta eleganta o regasim la un pret de 2899 RON (verifica pretul actualizat).

Tehnologia display-ului este de tip LCD LED avand rezolutia de 1366×768 pixeli si diagonala de 15.6 inch. Totodata display-ul beneficiaza si de functia speciala BrightView HD, ceea ce va ofera mereu o calitate exceptionala a imaginii redate.

res_d2a0ad072d800c0fb032fd326f867212

Dar ceea ce conteaza cu adevarat la un laptop nu este aspectul estetic ci performantele acestuia! Asa ca urmeaza sa va prezentam cateva argumente care ne conving de eficienta acestui dispozitiv.

Laptopul are un procesor foarte puternic de tip Intel Core i7 de tehnologie 4500U si o frecventa de 1800 MHz, insa cu tehnologia Turbo Boost poate ajunge la 3 GHz. Astfel, prin dotarea cu acest procesor exceptional, aveti garantia pentru puterea ridicata a laptopului HP Pavilion.

Atat redarea imaginilor, a filmelor cat si navigare pe internet se vor realiza la cei mai buni parametri.

Beneficiaza de o memorie de tip DDR3, avand capacitatea de 8 GB dar si de un numar de doua sloturi ocupate pentru a va oferi posibilitatea maririi spatiului de memorie.

Hard disk-ul laptopului este unul foarte bun de tip SATA, avand o viteza de 5400 rpm si o capacitate de 1 TB.

Cat despre placa video va putem spune ca este una dedicata, modelul GT 740 M din seria GeForce si are o capacitate de 2048 MB.

Sistemul de operare este unul de asemenea foarte bun Free Dos, oferindu-va cea mai buna viteza de rulare a aplicatiilor, a fisierelor de orice format sau a navigarii pe internet.

Pentru ca totul sa fie la cel mai inalt nivel si bateria acestui laptop HP Pavilion este una foarte puternica, de tip Li-Ion cu patru celule, ceea ce iti va oferi multe ore de autonomie in modul de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.