Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Laptop HP ProBook 450 – caracteristici si pareri !

Echipat cu un procesor cu 2 nuclee Inter Core i7, care foloseste tehnologia 22nm si dispune de o frecventa de 2200 MHz, laptopul HP ProBook 450 se evidentiaza prin design-ul elegant, dar si prin caracteristicile sale numeroase. Acesta este fabricat pe baza unui material din fibra de sticla, motiv pentru care este durabil, insa este subtire si usor, pentru o portabilitate confortabila.

Pentru a oferi clientilor garantia unei prelungite durate de viata, laptop-urile de la HP sunt testate, astfel incat acestea sunt supuse unor teste desfasurate pe o durata de 115.000 de ore, pentru a exista siguranta ca pot fi utilizate in conditii grele de lucru. Datorita carcasei de aluminiu este usor si durabil, iar procesorul asigura o viteza de lucru rapida. In plus, USB-ul 3.0 permite obtinerea unei viteze crescute de transfer.

Poate fi purtat cu dumneavoastra oriunde, fie ca mergeti in concediu, fie ca va deplasati in interes de serviciu, iar daca doriti sa pastrati legatura cu persoanele apropiate sau sa purtati conversatii in interes de serviciu online, acest laptop este potrivit. Prin camera Web HD de 720p si DTS Sound, conversatiile si conferintele se vor bucura de o imagine clara si de un sunet de calitate.

Laptop HP ProBook 450

Cu HP BIOS Protection va puteti proteja impotriva virusurilor, insa veti fi siguri ca datele dumneavoastra nu vor fi pierdute. Asadar, laptopul HP ProBook 450 este potrivit si pentru a mentine securitatea informatiilor salvate in memoria laptopului. Capacitatea de stocare a hard-disk-ului este de 1 TB, cu o viteza de rotatie de 5400 rpm si un tip de stocare HDD.

Totodata, este dotat cu urmatoarele accesorii: difuzoare stereo si microfon  digital dual array integrat, baterie Li-Ion 6 celule pentru o autonomie ridicata, touchpad cu buton de pornire, oprire si suport pentru gesturi multi-atingere, cat si tastatura internationala  antistropi.

In ceea ce priveste conectivitatea, este prevazut cu 1 port HDI, 2 porturi 2.0 si 2 porturi 3.0, alaturi de 1 port RJ-45, 1 iesire audio, 1 iesire VGA si Bluetooth 4.0. Astfel, puteti face transfer de date si puteti conecta acest laptop la un smartphone sau la un televizor, in functie de preferinte si necesitate.

Tinand cont de perfomanta care poate fi atinsa prin utilizarea laptopului HP ProBook 450, pretul la care este disponibil poate fi considerat destul de avantajos. Daca acest laptop este ceea ce va doriti si sunteti interesati sa achizitionati un astfel de model, va dorim o utilizare cat mai confortabila.

Vreau sa evidentiez faptul ca procesorul foloseste tehnologia Intel ® Turbo Boost Technology 2.0, aceasta face ca procesorul sa urce la o frecventa superioara atunci cand este nevoie, astfel Turbo Boost-ul poate ajunge pana la frecventa de 3200 MHz.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J