Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Laptop Toshiba M50D-A-10Z: pret, review si pareri!

In ultima vreme tot am discutat despre laptopurile de la Toshiba, asadar in aceasta seara a sosit momentul sa prezentam M50D-A-10Z, un laptop care face parte din viata ta daca decizi sa-l achizitionezi, un laptop ce vine cu caracteristici destul de apreciabile la un pret extrem de accesibil.

Toshiba M50D-A-10Z vine la un pret promotional de 1799 RON (verifica noua oferta de pret) si in plus de pretul promotional, putem sa spunem ca daca il achizitionam in luna februarie primi gratuit un Telefon mobil Nokia 206, Dual SIM, Black. De asemenea daca nu dispunem de acesti bani avem posibilitatea sa cumparam si resigilat, atunci pretul ar scadea cu 200-300 RON.

Laptop Toshiba M50D-A-10Z

LaptopUL Toshiba M50D-A-10Z vine cu un procesor extrem de performant, este vorba de modelul A6-5200 care se remarca prin cele 4 nuclee (Quad Core), frecventa reala a procesorului fiind de 2 GHz. In teste, acest model de procesor concureaza cu Intel COre i5, unii spun ca cel de la Intel este mai tare dar sa nu uitam ca la pret este aproape triplu, deci clar nu merita INTEL.

Pe langa procesorul extrem de fiabil si performant putem sa adaugam cei 4 GB de RAM si HDD-ul de 750 GB, aceasta configuratie face ca acest laptop sa il faca unul din cele mai performante dintre cele de birou, pentru ca la jocuri este mai slabut tinand cont ca nu are o placa video dedicata. Dar ce ne trebuie ?…in conditiile in care avem procesor, ram si hdd puternic, niciodata nu cumparam un laptop pentru gaming, cine face acest lucru inseamna ca nu are minte.

Ce ne-a mai placut foarte mult la acest model este faptul ca vine cu 3 porturi USB si un port HDMi, de asemenea cei de la Toshiba au pus o baterie care poate tine Pana la 5 ore si 30 min, cel putin asta ne spune producatorul Japonez.

Ca si greutate avem 2.2 KG, nu stiu cat de mult conteaza dar este destul de usor incat nu-l simtim daca il avem pe picioarele noastre.

De asemenea putem sa mai evidentiem display-ul care vine cu tehnologia TruBrite HD si High Brightness, tipul display-ului este un LCD LED ce ofera o claritate si un contrast foarte puternic.

Un plus il mai reprezinta si sunetul stereo, asta pentru ca boxele sunt imbunatatite cu tehnologia DTS® Studio Sound™, asadar avem un bas adanc si egalizare inteligenta a volumului.

In concluzie, daca stam sa analizam pretul si caracteristicile, putem spune ca laptopul M50D-A-10Z primeste nota 10 de la noi, in caz ca nu v-ati convins, puteti trage putin cu ochiul si la celelalte caracteristici ale acestui model de laptop.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J