Asta nu-i laptop, e racheta: Toshiba X70-A-11L cu procesor Intel® CoreTM i7

3Nu prea am scris deloc de laptopuri scumpe, ba mai mult le-am ignorat total pana in aceasta seara cand am dat de noul model de la Toshiba intitulat X70-A-11L, aceasta denumire nu m-a atras, asta pentru ca nu foloseste cuvintele gaming, power, force etc…ceva cu care sa atraga.

In schimb laptopul este o racheta datorita configuratiei colosale, adica un procesor I7 impreuna cu un RAM de 32 Gb si cu o placa video de 3 Gb face ca aceasta configuratie sa rupa toate topurile. Sa nu mai zicem de HDD-ul de 2 TB + inca un SSD de 256 GB (SSD-ul are o rata de transfer undeva la 6 Gb/s).

Este echipat cu tehnologie de varf, nu mai avem DVD-RW si avem Blu-Ray Combo, nu mai avem 15.4 inch si avem 17.3 inch, nu mai avem memorie ram de 4 Gb si avem 32 Gb insa si pretul este unul considerabil. Este un laptop care si-l permit putine persoane din Romania, insa cu siguranta daca vrei sa fii in top trebuie sa il ai. Design-ul este fantastic, culorile sunt imbinate perfect, colturile rotunjite exact cat trebuie insa cand auzim de pret parca nu mai merita sa-l laudam.

Japonezii de la Toshiba sunt pe piata de prin anul 1939, de atunci fac cele mai calitative produse. Merg mereu pe premiza calitate si nu se uita deloc la concurenta, fac ce stiu ei mai bine si lanseaza cele mai performante laptoprui, televizoare, tablete si componente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.